Horoscop 30 septembrie 2022. Ce te așteaptă, astăzi, în funcție de zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Află ce ți-au pregătit astrele, astăzi, 30 septembrie 2022. 

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, pe DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Mercur se apropie de opoziția cu Neptun și bineînțeles, de oprirea retrogradării. Zilele acestea vor fi destul de încărcate, pline de blocaje, amânări, anulări, decizii luate fără pic de logică, de muncă multă și inutilă. Deci ar fi recomandabil să eviți orice exces de zel și să nu cauți să înțelegi totul. Pentru că nu vei putea. 

Importanța planetelor în astrograma natală

Planetele personale sunt extrem de importante în ceea ce privește direcția noastră în viață, dar și felul în care suntem, gândim, iubim, simțim și acționăm. 

Chiar dacă este o stea, Soarele este considerat și el planetă personală atunci când facem aceste interpretări, iar alături de el, celelalte planete personale sunt: Luna, Mercur, Venus și Marte. „Dacă le știi pe acestea, deja știi foarte multe despre o persoană” spune astrologul Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

Mercur stă și el aproximativ o lună într-un semn sau în două pe perioada unei Luni. Nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, așadar dacă ai Soarele în Taur, poți avea Mercur în Berbec sau în Pești/ în Gemeni sau în Rac. Mercur arată felul în care gândești, dar și felul în care comunici, abilitățile de exprimare.

Când se întâmplă un eveniment important, suntem atenți dacă avem planete personale în semnul evenimentului respectiv. Dacă avem o Lună Nouă în Balanță, spune că aceasta îi va afecta, de exemplu, pe cei cu marcaj de Balanță, asta însemnând, Soare, Lună, Mercur, Venus și Marte în Balanță.

Nu ne vom uita la planetele transgeneraționale precum Uranus, chiar dacă îl avem în Balanță, deoarece el vorbește pentru o generație întreagă, stând șapte ani și ceva într-o zodie. 

Să presupunem că avem pe cineva cu Soare în Berbec, Lună în Rac, Venus în Pești, Marte în Capricorn și Mercur în Taur. S-ar putea să nu mai vrei să îi spui acestuia că e Berbec, așa este? Poate că va avea un ego de Berbec, însă va simți ca un Rac, având Luna acolo, va fi foarte sensibil și atașat de familie. Cu Venus în Pești, iubirea va avea cote de sacrificiu, nelimitate și extrem pliabile pe partener, iar cu un Marte în Capricorn nu te aștepta ca respectivul să se certe prea mult, nu o să sară la atac chiar deloc, așa cum ai fi așteptat de la un Berbec, iar cu Mercur în Taur, gândirea sa va fi una mai rigidă, cu principii mai stabile, solide și ușor îndreptate către tradițional.

Asta nu înseamnă că poți să judeci omul acum după Lună sau după Mercur, aceasta e poate doar prima foaie pe care o poți întoarce în domeniul vast al astrologiei, însă e o foaie importantă care te poate ajuta să înțelegi modul de acțiune și comunicare al cuiva, cel puțin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel