Horoscop 30 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să se bazeze doar pe ea. Nimeni nu te vede, nimeni nu te aude
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete fiind în semne de apă ne predispun la a ne gestiona emoțiile înainte de a trece la fapte. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. 

BERBEC

Vei simţi că totul se mişcă foarte greu. Te vei enerva, te vei supăra, dar până când nu îţi vei da seama că asta este situaţia şi nu te poţi pune cu morile de vânt nu se va întâmpla nimic bun. Trebuie să ai foarte multă răbdare.

TAUR

Schimbări de stare bruşte, nevăzute, neaşteptate şi surprinzătoare. S-ar putea să reacţionezi tare ciudat. Cei apropiaţi vor fi surprinşi.

GEMENI

Este o zi în care te poţi gândi de mai multe ori dacă poţi să faci o investiţie sau nu. Te poţi gândi, poţi calcula, nu e bine să te grăbeşti să faci cheltuieli.

RAC

Vei fi nerăbdător, însă ceva dinăuntrul tău are nevoie de acest timp, de această pauză, pentru că ai nevoie de un echilibru emoţional. Poate îl ai, poate nu îl ai. Ar fi bine să te gândeşti la el, astăzi, mai mult.

LEU

Este una dintre acele zile în care taci şi faci şi pare că nimeni nu te vede, nu te aude, nu te observă, nu te validează, dar este foarte important să te validezi singur, să îţi găseşti punctul acela pe care te poţi baza când nu e nimeni lângă tine.

FECIOARĂ 

Trebuie să împaci şi capra şi varza, astăzi. Pe de altă parte, trebuie să îţi împaci partenerul, dacă trebuie să discutați ceva. Pe de altă parte, sunt oameni în jurul tău care au nevoie de tine şi de care şi tu ai nevoie. Vă trebuie să îi împaci pe toţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel