Horoscop 30 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar putea pierde bani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 30 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar putea pierde bani / Foto: Pixabay
Horoscop 30 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar putea pierde bani / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus, guvernatorul tău, se apropie de Uranus în Casa a 8-a. Aș avea grijă la pierderile financiare și m-aș asigura că mi-am plătit toate taxele, impozitele și facturile la timp.

SCORPION

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în Casa a 7-a. Dintr-o dată partenerul este ciudat, nu înțelegi ce se întâmplă acolo și îți vei face tu idei, așa cum faci de obicei. Nu toate sunt reale, dar până nu îți faci tu scenarii nu te lași. Cert este că ar fi foarte bine să nu fii ironic față de partener și să acceptați tot ce se întâmplă în viața lui.

SĂGETĂTOR

Trigonul dintre Saturn și Marte este bun pentru că ești mai atent la nevoile familiei și nu mai acționezi tu în grabă, iar conjuncția Venus-Uranus în Casa a 6-a, pentru cei care aveți bucurii la colegi/colege, trebuie să aveți puțină grijă că s-ar putea să vă trădeze ceva astăzi, mai ales dacă aceștia nu știu.

CAPRICORN

Conjuncția Venus-Uranus din Casa a 5-a este una bună, este una potrivită. Vă priește, vă simțiți bine și poate chiar vă ocupați de bucuriile, de pasiunile voastre. După care, acel Trigorn Soare-Marte zice că ar fi bine să vorbești cu partenerul, așa ca doi oameni bătrâni, înțelepți, și să vă spuneți lucruri mult mai profunde.

VĂRSĂTOR

O zi nemaipomenită pentru a achiziționa ceva pentru locuință, o zi nemaipomenită pentru a fi mult mai atenți la comportamentul colegilor sau la ceea ce vă spun. Ceea ce aflați de la ei s-ar putea să vă ajute și pe plan personal.

PEȘTI

Saturn este în semnul tău, Marte este în Casa a 5-a, cumva te preocupi și de fericirea ta, dar și de fericirea celorlalți. În cearcă totuși să nu te biciuiești, să nu sabotezi mai mult decât este cazul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel