Horoscop 30 martie 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile zilei pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei. 

Horoscopul zilei de 30 martie 2022 vă este adus de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, de la ora 09:00, pe DCNews și la DCNewsTV. 

”Începem săptămâna cu o conjuncție Venus - Saturn în semnul Vărsătorului. E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru. O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri.

Venus, careu cu Nodurile Lunare

În 31 martie, Venus face un careu cu Nodurile Lunare (Nodul Sud în Scorpion și Nodul Nord în Taur), iar cei cu marcaj fix -  Taur, Leu, Scorpion și Vărsător - vor resimți cu siguranță ziua de marți, mai mult decât ceilalți. În această zi, apar îndoieli cu privire la ce am făcut pe plan amoros, începe o presiune interioară, o tensiune, o nervozitate. Există și risc de cheltuieli.

Luna Nouă în Berbec, în conjuncție cu Chiron

Evenimentul protagonist al săptămânii va fi Luna Nouă din Berbec, aflată în conjuncție cu Chiron. Se spune că este vindecătorul, care-i învață pe alții să se facă bine, însă este un vindecător care nu a putut să se facă bine pe sine. A trebuit să renunțe la ceva, ca să poată să scape de durere. Luna Nouă în Berbec lângă Chiron este momentul în care trebuie să acceptăm ce se întâmplă. În fiecare dintre noi sunt răni, care vor rămâne acolo. Fizice și emoționale. Cu Chiron aici, vorbim despre ceva ce ne face rău și de care avem șansa să scăpăm, deși rămâne o traumă, o suferință. Ce ți se poate întâmpla mai grav de atât? Asta spune Luna Nouă în Berbec. Chiron a plecat la drum cu niște răni cumplite, fiind respins de părinții săi. El a trebuit să renunțe la poziția de zeu ca să scape de durere.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânii 28 martie - 3 aprilie 2022. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel