Horoscop 3 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care suferă și trebuie să accepte. Trecutul vine peste tine
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (shahin khalaji)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (shahin khalaji)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astrele ne aduc mărțișoare speciale, dar și tranzite care doresc să ne pregătească pentru etape noi. Luna martie se anunță foarte promițătoare din punctul de vedere al astrologiei. Aduce evenimente marcante și lasă în urmă letargia lunii februarie. 

Săptămâna vine sub influența Micului Benefic în semnul Berbecului. Venus va sta aici până la 17 martie. Îți reamintim că, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Totodată, cu Jupiter în Berbec, avem ocazia să începem proiecte, de ordin personal sau profesional.

Saturn va intra în Pești, Pluto în Vărsător, iar Marte în Rac. Acestea sunt tranzitele care vor schimba nu doar a treia lună din 2023, ci câțiva ani. 

BERBEC

Poţi găsi, astăzi, resurse, metode noi, poţi afla lucruri la care nu te-ai gândit niciodată. Vei avea o intuiţie potenţată.

TAUR

S-ar putea să îţi aduci aminte anumite lucruri din experienţele tale amoroase şi să te doară. Trebuie să le trăieşti, să le accepţi şi să mergi mai departe. Te vei uita la viitor cu alţi ochi.

GEMENI

Vei fi mai serios din punct de vedere profesional, vei accepta ceea ce se întâmplă. Pregăteşte-te de nişte momente epuizante.

RAC

Orice vârstă ai avea, orice experiență, orice educaţie, trebuie să îţi dai seama că, în fiecare zi, avem de învăţat. Fii mai deschis, citeşte, vorbeşte cu oameni mai deştepţi decât tine şi cuprinde informaţiile acelea pe care le vei putea folosi.

LEU

Este cazul să faci curăţenie în tot ceea ce înseamnă bani. S-ar putea să înceapă o perioadă în care vei fi foarte paranoic.

FECIOARĂ 

Mai ai un weekend la dispoziţie să vezi care îţi este relaţia sau să îţi dai seama ce s-a întâmplat în viaţa ta, în ultimii doi ani. Pregăteşte-te de o perioadă foarte importantă din punct de vedere relaţional.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel