Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Capricornii se supraestimează. Daniela Simulescu: Vreți să fiți lăudați!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Capricorn sau cei cu ascendentul în Capricon. Luna plină de la sfârșitul săptămânii activează semnele cardinale și voi sunteți unul dintre semne. Pentru că Pluto a ieșit din semnul vostru, vă simțiți liber, eliberați, liniștit, minunat și parcă n-ați mai vrea nimic neplăcut în viața voastră.

Dar oarecum, viața vine cu o Lună plină în Casa a X-a a carierei și veți vedea schimbări, decizii, discuții, veți vedea nehotărâri. Poate că mulți dintre voi așteptați o decizie în ceea ce vă privește. Ea nu vine, dar, culmea, se iau decizii legate de unii colegi, dar față de voi - nu. Și începeți să vă victimizați, să vă supărați.

Luna asta plină de la sfârșitul săptămânii, fiind în opoziție cu Jupiter din Casa a IV-a, vă face să vă  supraestimați. Supraestimarea este o un laitmotiv al săptămânii. Și doar voi trebuie să vă dați seama de acest lucru.

Din fericire, cu Saturn în Casa a III-a, mai face și sextilu cu Mercur, începeți să vă dați seama că ați exagerat. Pentru că Mercur intră în Casa a V-a, vreți să fiți lăudați, dar cumva nu primiți ceea ce considerați. Știu că voi sunteți destul de pragmatici, dar cumva v-ați supraestimat?”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel