Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Vărsătorii, sfătuți să se protejeze. Daniela Simulescu: Vorbește gura fără voi!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Vărsătorii, sfătuți să se protejeze. Daniela Simulescu - Vorbește gura fără voi! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Vărsătorii, sfătuți să se protejeze. Daniela Simulescu - Vorbește gura fără voi! Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Vărsători sau cei cu ascendentul în Vărsător. Mercur intră în Casa a IV-a și face careu cu Pluto din semnul vostru. V-ați dori o săptămână liniștită, să mergeți la serviciu, să vă duceți la film, să ieșiți în oraș, să aveți grijă de copii. Dar, vă mai sună câte o rudă, vă mai spune că s-a întâmplat ceva și vi se dă viața peste cap, vă enervați. După care mai auziți o vest și ziceți: Doamne, dar când se termină lucrurile acestea?

După care mai vine și Saturn în Casa a II-a, Marte în Casa a VI-a și parcă nici la serviciu nu vă ies lucrurile și parcă nici financiar nu e bine. Vă vine să vă luați câmpii. 

Adică e o săptămână în care, teoretic, nu are ce să se întâmple cine știe ce, dar, practic, eu aș avea puține dubii. Luna asta plină nu vă supără atât de mult, doar că vorbește gura fără voi. La sfârșitul săptămânii trebuie să aveți mare grijă ce oferiți din voi. Protejați-vă! Protejați-vă intimitatea. Dacă ieșiți cu niște prieteni și beți ceva, să nu începeți să le spuneți multe și mărunte din viața voastră personală.

Și mai e ceva. Unii dintre voi s-ar putea să ia decizia să renunțe la o formă de școală, la o formă de educație și se ducă spre alta. Nu vă dați bătuți, adică, dacă nu vă mai simțiți bine într-un curs, nu abandonați de tot idea. Poate găsiți un alt profesor, poate găsiți o altă școală, poate găsiți un alt curs asemănător. Nu vă dați bătuți că nu are rost. Luna plină tocmai asta vrea să vă arate că sunt și alte oportunități, doar că trebuie să le vezi, să ai minte deschisă”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel