Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Taur: Te enervează toți, te simți presat, te simți neînțeles

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.  

„În cazul celor din zodia Taur sau cu ascendentul în Taur, Mercur intră în semnul vostru. Vă provoacă extraordinar de mult careul cu Pluto, încă de mâine ai vrea să îi strângi pe toți de gât, te enervezi cu toți, te enervează toți, te simți presat, te simți neînțeles, neascultat. Simți că cineva vrea să te manipuleze și să îți facă rău. Ce îți recomand ei e ca mâine, în prima zi de serviciu, să te duci, să îți pui căștile, să îți ei un ceai, un capuccino și să te uiți în jur, spunându-le oamenilor așa: „astăzi doar dacă este nevoie discut cu voi”. Pe data de 5 o să vă simțiți mai liniștiți, mai calmi, dar să vorbim puțin despre această lună plină care se va petrece pe Axa 6-12. Prioritățile voastre pentru săptămâna ce urmează sunt să învățați să delegați și să învățați să aveți grijă de sănătatea voastră și a celorlalți. Trebuie să vă dați seama că oamenii se pot îmbolnăvi din neant.

Dacă săptămâna viitoare primiți o veste de genul „cutărică din familie s-a îmbolnăvit”, voi știți ce veți face, cu Mercurul sub razele careului cu Pluto? Veți începe să le găsiți vină: „eu i-am spus să nu mai fumeze, eu i-am spus să mai mănânce aia”. Nu contează ce i-ai spus, cum i-ai spus, gândește-te că omul poate e bolnav sau are o problemă. Dacă la începutul săptămânii veți fi prea duri, spre final trebuie să găsiți un echilibru”, a precizat Daniela Simulescu.

Youtube video image

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel