Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Berbec: Apare un pic de lene, o nevoie de confort, un pic de procrastinare

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.  

„Liniște și pace toată săptămâna pentru Berbec. Nu regăsești în tine, în zilele care urmează, puterea și curajul. Ceilalți îți oferă scena pe care să le manifești. Mercur intră în Taur, nici nu mai vorbești, nu te mai gândești atât de mult, aș putea spune că apare un pic de lene, o nevoie de confort, un pic de procrastinare, ca să o spun pe aia dreaptă. Procrastinarea, din când în când, își are rolul, dar dacă vine din niște frici, din niște angoase, poate stai să te mai gândești. La sfârșitul săptămânii, cu luna plină în Balanță, poate ar fi bine să te mai gândești puțin la relații și la parteneriate. Pentru unii dintre voi vor apărea evenimente, pentru alții nu se va întâmpla neapărat, dar gândește-te așa, în prealabil, cât dai tu și cât dă celălalt.

Dacă simți că dai prea mult, poate că e adevărat sau nu, dar trebuie să simți că ai un filtru cât mai obiectiv. De obicei, când avem ceva de făcut, ajungem la concluzia că ceilalți nu lucrează, dar dacă stăm să ne gândim, vedem că și ceilalți fac ceva”, a declarat Daniela Simulescu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel