Horoscop 29 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se va răsfăța. Îți vei cumpăra tot ce-ți dorești!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Gustavo Fring)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Gustavo Fring)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus se mută în semnul Balanței, unde va sta până pe 23 octombrie. Vom dori ca totul în jurul nostru să arate bine, vom căuta armonia și echilibrul în tot. De asemenea, ne vom feri de conflict și de orice se va demonstra a fi meschin. Nu uitați că ne apropiem de oprirea retrogradării lui Mercur! Adică nu este cazul să luăm decizii bazate pe un impuls. 

Având în vedere că vorbim despre energia Balanței, ne dăm seama că în următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii, scrie astrosens.ro.

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie. Masculin și Feminin în astrogramă. Nu zodia contează când întâlnești prima dată pe cineva, detalii aici. 

Venus este câteodată mai războinică decât Marte, sub fațadă, nu bănuiește nimeni ce e în spate, așadar, aveți grijă la felul în care aparențele pot înșela până pe 23 octombrie. 

BERBEC

Este o perioadă nemaipomenită pentru relaţionare, pentru a-i vedea pe ceilalţi, pentru a te înţelege cu ei, pentru a obţine din partea lor foloase. Este o perioadă bună pentru negocieri. Cei singur ies în lume, cunosc oameni.

TAUR

Te simţi mai bine la locul de muncă. Eşti mai diplomat, ești mai drăguţ, te îmbraci altfel şi cauţi să aplanezi conflictele, să fie bine pentru toată lumea.

GEMENI

Vei merge prin magazine, îţi vei schimba garderoba, te vei răsfăţa. Te vei iubi din plin! Indiferent de vârstă, de statut, de educaţie, de momentul în care vă aflaţi, totul pleacă de la iubirea de sine.

RAC

Timp de o lună, veţi vrea să vă înfrumuseţaţi casa, să vă simţiţi cât mai bine.

LEU

Aveţi darul vorbelor. Convingeţi pe toată lumea, în următoarea perioadă. Veţi cuceri foarte mult prin cuvinte.

FECIOARĂ 

Trebuie să mai şi cheltuiţi, să vă bucuraţi de bani. Când primiţi salariul, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să vă plătiţi pe voi înşivă.Ori pui în contul de economii, ori îţi cumperi ceva înainte de a plăti datoriile.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel