Horoscop 29 septembrie 2022: Venus în Balanță. Cum vor fi influențate zodiile
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 29 sep 2022, 08:20
WhatsApp
Află ce ți-au pregătit astrele, astăzi, 29 septembrie 2022. 

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, pe DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Venus se mută în semnul Balanței, unde va sta până pe 23 octombrie. Vom dori ca totul în jurul nostru să arate bine, vom căuta armonia și echilbrul în tot. De asemenea, ne vom feri de conflict și de orice se va demonstra a fi meschin. Nu uitați că ne apropiem de oprirea retrogradării lui Mercur! Adică nu este cazul să luăm decizii bazate pe un impuls. 

Având în vedere că vorbim despre energia Balanței, ne dăm seama că în următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii, scrie astrosens.ro.

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie. Masculin și Feminin în astrogramă. Nu zodia contează când întâlnești prima dată pe cineva, detalii aici. 

Venus este câteodată mai războinică decât Marte, sub fațadă, nu bănuiește nimeni ce e în spate, așadar, aveți grijă la felul în care aparențele pot înșela până pe 23 octombrie. 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?