Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 29 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu mai știe cine este. Toată lumea trage de tine!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.ro
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.ro
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru.

O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

BERBEC

Părerile celorlalţi sunt bune, atâta timp cât nu le faci să devină părţi din viaţa ta. Din experienţa acestor oameni, ei văd altfel lucrurile, dar nu trebuie să o iei personal.

TAUR

Vei simţi că toată lumea trage de tine, dar tu eşti cel care trage de tine pentru că vrei să le faci pe plac tuturor. Nu mai ştii cine eşti.

GEMENI

Undeva vă daţi seama că sub ceva sunt mai multe foiţe. Vă veţi uita la o persoană şi nu o veţi judeca prin ce spune acum. 

RAC

Vorbim de puterea pe care le-o acordăm celorlalţi. Ar fi bine să nu oferiţi prea mulţi bani, prea mult timp şi nici prea multe resurse, astăzi.

LEU

Trebuie să aveţi grijă cât staţi la serviciu versus câţi staţi acasă. Trebuie să găsiţi un echilibru între viaţa personală şi viaţa profesională. Dacă, astăzi, o ignoraţi pe una dintre acestea două, cea pe care insistaţi o să aibă de suferit cu siguranţă. Nu câştigaţi nimic. Mai degrabă pierdeţi.

FECIOARĂ 

Astăzi, la serviciu, nu trebuie să le faceţi pe plac nimănui, nu trebuie să spuneţi ce vor ceilalţi să audă. Veţi fi apreciaţi. Nu trebuie să împăcaţi pe nimeni astăzi. Dacă încep dispute în jurul vostru, nu vă băgaţi.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel