Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 29 martie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii au un mesaj ascuns în vorbele lor

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (George Milton)
Sursă foto: Pexels (George Milton)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus este în continuare în coastele lui Saturn, face acest careu cu nodul sud și nodul nord, nodurile sunt pe axele doi - opt. Asta presupune că undeva există o socoteală proastă din punct de vedere financiar. Voi ați vrea să cheltuiți și banii pe care încă nu îi aveți. Adică azi vă cumpărați o rochie sau un costum, bazându-vă că la un moment dat o să primiți niște bani. Poate o să primiți, poate nu o să primiți. Încercați să nu cheltuiți banii pe care nu îi aveți. 

Horoscop SCORPION

Venus este guvernatorul casei șapte, în careu cu nodurile care sunt pe casa unu și opt. Pentru cei care începeți o relație sau pentru cei care sunteți de ceva timp într-o relație, s-ar putea să vă dați seama că omul respectiv, partenerul, are și alte fațete de care nu știați. Sau sunteți într-o relație de mult timp și aveți un șoc, găsiți alt om, altă ființă. Nu vă grăbiți cu concluziile, mai lăsați-i timp. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus este în casa a treia. Vorbele voastre sunt împachetate frumos, dar au un soi de agresivitate latentă în spate. Astăzi sunteți foarte războinici, dar reușiți să oferiți puțin sarcasm, puțină ironie. Cuvintele voastre ascund tot timpul ceva astăzi și atâta timp cât nu sunteți incisivi și foarte agresivi, este perfect. 

Horoscop CAPRICORN

Cu Venus în careu cu nodurile, știți ce veți face voi astăzi? Vă veți îndoi de o cheltuială făcută acum ceva timp. De fapt, vă îndoiți de orice cheltuială făcută în ultimul timp. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus este în semnul vostru, în careu cu nodurile. Depinde de voi astăzi, când Venus e în careu, e undeva un dezechilibru. Poate fi un dezechilibru pe partea profesională și pe partea de liniște sufletească. Trebuie să alegeți, undeva, o parte tot va avea de suferit astăzi, mai ales că voi aveți în casa I atât de multe planete, așa că trebuie să se ducă totul asupra voastră, atitudinea voastră este cea care contează, trebuie să spuneți ce vreți, ce vă place. Că se întâmplă sau nu, nu contează, dar e important să manifestați dorința. 

Horoscop PEȘTI

Venus e în casa a XII-a, în careu cu nodurile. O să puteți primi ajutor de la cine nu vă așteptați, de peste mări și țări, de la cine nu vă așteptați sau vă sună cineva din trecutul vostru și vă oferă așa, un soi de nostalgie dulce. Nu trebuie să se întâmple nimic, poate fi cineva din zona amoroasă, din zona profesională, dar simpla discuție cu persoana respectivă o să vă facă sufletul să zburde. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel