Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Daniela Simulescu, previziuni despre Balanță, Scorpion și Săgetător
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Daniela Simulescu a vorbit despre previziunile săptămânii a celor trei zodii.

"Balanță

Trigonul din zilele următoare vă sprijină enorm. Aș putea spune că e o perioadă bună să stați să vă gândiți cum ar arăta finalul lui 2024. Mă refer în primul rând la planul familial, vă doriți o familie, schimbări în familie, vă doriți o casă sau să schimbați locuința. Echilibrul dintre job și familie îl putem avea din când în când, dar nu mereu, vă recomand să meditați, să filozofați puțin și să vă dați seama câte sacrificii merită să faceți la serviciu.

 Acest trigon între Venus și Lilith ce o să se petreacă la sfârșitul săptămânii e unul pozitiv pentru voi, pentru că vă poate aduce aminte ce vă doreați la un moment dat și n-ați avut curaj s-o faceți.

Scorpion

Stați de vorbă cu partenerul și vorbiți câte-n lună și în stele. Puteți să faceți declarații, să vorbiți despre amintiri, Venus face trigonul cu Jupiter în casa a 7a. Jupiter este în casa a 7a a relațiilor, Venus care e guvernatoarea de casa a 7a e în casa a 3a și în trigon cu Jupiter, putem spune că aveți o multitudine de șanse. Posibil să vă împăcați cu cineva, să îmbunătățiți o relație, poate să fie și o relație de prietenie, nu neapărat relația de cuplu și totul pornește de la asumare.

Asumarea în care zici că știi că ai comis-o și că iubești persoana respectivă. Dacă vreți să cuceriți pe cineva atunci nu încercați să arătați doar cele mai frumoase părți și încercați să arătați cine sunteți cu adevărat. La primele întâlniri toată lumea e minunată. E o săptămână bună pentru călătorii, pentru drumuri, studiu, examene, dar totul pornește de la comunicare. Cumva la voi vorbele sunt câștigătoare în zilele următoare.

Săgetător

Banii fac lumea să se învârtă, iar voi o să știți cel mai bine în zilele ce urmează. Cei care merg la un interviu și își negociază salariu, bingo! Pentru cei care au nevoie de bani și nu știu cum să îi obțină, se rezolvă și asta, trebuie doar să cereți ajutorul.

V-aș mai recomanda ceva în zilele ce urmează, dacă puteți să vă mai luați un loc de muncă, pentru o scurtă durată, trebuie doar să începeți să întrebați dacă v-ați neglijat sănătatea, poate e cazul să fiți mai atenți", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel