Horoscop 28 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu spuneți ”da!” când știți că aveți alte priorități
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Giulia Bertelli)
Sursă foto: Unsplash (Giulia Bertelli)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte este în casa a nouă, Saturn în casa a cincea. Când avem o conexiune între casa a cincea și casa a noua, undeva s-ar putea să te lovești de propriile limite, de ce ai învățat sau de ce ai primit de la familie și să descoperi că ai făcut ceva anume pentru că ăsta îți este patternul, așa funcționezi. Nu trebuie să judeci, ci trebuie să îți dai seama că face parte din tine, cu cât fugi de ceva, cu atât te va urmări, că na, Marte în casa a noua ce face? Vine după tine!

Horoscop SCORPION

Ai Marte în casa a opta. Accesul la resursele celorlalți va fi limitat, îngreunat și parcă pierzi timp, parcă pierzi bani, parcă pierzi energie, parcă pierzi multe. Senzația de astăzi este că pierzi, dar, de fapt, nu pierzi, e doar o senzație. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte este în casa a șaptea și Saturn este în casa a treia, să ne aducem aminte. Ce înseamnă asta? Că partenerul zice că face și nu face sau tu zici că faci și nu faci. Pare că timpul trece așa de greu în momentele astea de îți vine să te duci. Pare că celălalt nu face și pare că nici tu nu vrei să faci. Luați-o ușor că trece ziua. 

Horoscop CAPRICORN

Marte este în casa a șasea. Bineînțeles că o să te apuce spumele pe colegi, o să te enervezi, că tu știi că trebuie să faci ceva și ceilalți nu fac. Tu nu înțelegi de ce nu se întâmplă ceea ce ar părea logic. Poate ar trebui să îi întrebi elegant: ”astăzi trebuia să ne ocupăm de proiectul respectiv. S-a întâmplat ceva?” Și oamenii o să îți zică care sunt prioritățile lor, asta ca să vă dați seama și să nu o luați personal. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Pare că oamenii nu țin la prioritățile voastre. Marte este în casa a cincea și Saturn este în casa întâi. Nu oamenii nu țin la prioritățile voastre, voi nu țineți la ele, pentru că dacă voi spuneți că sunt priorități, în momentul în care vin alții spuneți stop. Dacă nu e vital, nu vă implicați. Însă se întâmplă că oamenii vor veni și voi veți zice ”da”, când de fapt, voi știind că aveți altele, voi să le ziceți nu. 

Horoscop PEȘTI

Așteptările legate de familie, să se schimbe, să privească altfel o situație, sunt inutile. Nu așteptați de la mama, nici de la tata, nici de la alți membrii, că nu vă ajută cu absolut nimic. Mai degrabă așteptați de la voi să îi acceptați pe ei.

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel