Data publicării:

Horoscop 28 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să fie atentă la bani. Mare grijă cui împrumuți sau de la cine iei!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Leu (re)face un careu Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

BALANȚĂ

Pentru mulţi dintre voi s-ar putea să fie ceva de genul "gata, plec la mama, plec la tata, ne despărţim, mi s-a luat, vreau pe altcineva". Vor fi situaţii din acestea şi cu greu vă veţi înţelege cu ceilalţi.

SCORPION

La serviciu, sunt multe nebunii şi s-ar putea să fiţi acuzat pe nedrept sau voi să acuzaţi pe nedrept pe cineva. Aveţi grijă cum gestionaţi. Victimizarea nu vă va ajuta la nimic.

SĂGETĂTOR

Un pic de egoism... Aveţi grijă la relaţiile cu copii, şi dacă sunt mici, şi dacă sunt mai mari.

CAPRICORN

Trebuie să schimbaţi ceva din casa în care vă aflaţi. S-ar putea să vă păcăliţi, luându-vă după ce cineva, în ceea ce priveşte zona financiară.

VĂRSĂTOR

Partenerului îi sare ţandăra sau aveţi tendinţa de a vă plictisi de el repede şi să îi reproşaţi că nu e şi el cum sunt alţii.

PEȘTI

Banii, sănătatea voastră şi a altora... Singurul lucru la care trebuie să fiţi atent sunt împrumuturile: de unde luaţi sau cui îi daţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel