Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 28 martie, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate. Emoțiile vor fi mai spontane. 

BALANȚĂ

Primiţi înţelegere de la colegi. Aşa că, dacă vă aflaţi într-o situaţie ciudată şi aveţi nevoie să plecaţi mai repede, să vă ajute cineva, îndrăzniţi şi cereţi. Fiţi generoşi cu oamenii la locul de muncă. Vă vor aprecia enorm.

SCORPION

E cu multă iubire la voi, îmbrăţişări. O simplă îmbrăţişare poate schimba parcursul întregii zile. Dacă vă merge greu la serviciu, în familie sunt probleme sau aţi stricat ceva prin casă, o îmbrăţişare cu partenerul, copilul este tot ce aveţi nevoie, astăzi, să vă mai reveniţi.

SĂGETĂTOR

Locuinţa are nevoie de voi. Dacă un colţişor din ea nu mai funcţionează ca înainte, nu amânaţi. Puteţi să schimbaţi, astăzi, lenjeria, perdelele, paharele, la baie să puneţi altă săpunieră, de exemplu. Aveţi nevoie de îmbunătăţirea mediului, a locuinţei.

CAPRICORN

Vorba dulce mult aduce! Aveţi mai multă empatie, astăzi, mai multă toleranţă şi cuvintele voastre vor fi apreciate. Nu mai forţaţi pe nimeni cu nimic, iar asta vă aduce numeroase beneficii.

VĂRSĂTOR

Deşi este o perioadă foarte ciudată în ceea ce priveşte zona financiară, astăzi ar trebui să vă răsfăţaţi - cu ceva pentru casa, pentru confort.

PEȘTI

Fă-ţi şi tu cărarea în altă parte, pune broşa aia pe care nu ai mai pus-o, ia-ţi altă geantă. Bucură-te de o prăjitură, de un pahar cu ceva fin. Trebuie să ai în vedere bucuriile mici şi simple ale vieţii.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel