Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 28 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care face curățenie în viața ei. Unii oameni vor zbura din preajma ta!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Daan Stevens)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Daan Stevens)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Începem săptămâna cu o conjuncție Venus - Saturn în semnul Vărsătorului. E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru.

O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Vezi și: Horoscop 28 martie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pierderi financiare pentru o zodie

BERBEC

Ar fi bine să te gândești la planurile tale de viitor şi la oamenii pe care vrei să îi ai în continuare în viaţa ta. Poate unii merită să stea mai mult, poate alţii nu merită să le acorzi la fel de multă atenţie. Este important să te uiţi la oamenii din jurul tău.

TAUR

Este o zi obositoare, în care nu se întâmplă mare lucru, dar te vei lovi de nişte limitări la locul de muncă. Puţină modestie nu strică şi puţină recunoaştere a faptului că avem nişte limite şi ăştia suntem ca oameni. 

GEMENI

Vezi care îţi sunt adevărurile, principiile şi pe ce bază s-au construit. Dacă s-au construit în urma unor evenimente ale tale personale care ţi-au lăsat un gust amar nu înseamnă că principiile tale trebuie să fie valabile şi în viaţa celorlalţi. Undeva trebuie să apară o negociere. 

RAC

Vorbim de un sentiment de neiubire, de un sentiment de neapreciere şi de goliciune interioară. Senzaţia este că nu primeşti nimic din partea celorlalţi. Îţi apar tot felul de amintiri, de frustrări.

LEU

Realitate bruscă într-o relaţie. Unii sunt nevoiţi să abordeze relaţia într-un mod mult mai matur. Trebuie să acceptaţi că realitatea este crudă, dură.

FECIOARĂ 

Vorbim despre limitele pe care ţi le-ai pus în relaţiile cu colegii, în parteneriatele pe care le ai de la locul de muncă. Nu lua lucrurile personal şi nu încerca să ţi-i apropii mai mult decât este cazul.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel