Horoscop 28 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești: Ultimatum pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop 28 februarie
foto pexels/ Horoscop 28 februarie
Iată ce ți-au pregătit astrele astăzi, 28 februarie. 

”Iată că suntem în ultima zi a lunii februarie, una care ne-a pregătit pentru ce urmează în martie” a început emisiunea astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, adăugând că ”în martie vom obosi, ne vom epuiza”. Prin urmare, astăzi e o zi tocmai bună să-ți citești liniștit/ă horoscopul, gândindu-te că încă mai ai timp de relaxare. Nu uita să faci un mixaj între zodie și ascendent. 

EXCLUSIV  Horoscop 28 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar trebui să se trezească. Nu îți va ridica nimeni statuie, la serviciu

Iată horoscopul zilei pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești: 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de Jupiter în casa a șaptea. E păcat să nu o luăm pe Venus, care se va apropia și de Chiron, să nu iei aceste aspecte și să iei decizia din punct de vedere relațional, fie că vrei să rămâi în relație, fie că vrei să pleci. Nu mai lăsa timpul să treacă gândindu-te că lasă face celălalt ceva și nu va trebui să iei tu o decizie. 

Scorpion

E o perioadă în care muncești cu atât de mult drag, încât e posibil să uiți și că ai familie, că ai casă, că ai alte treburi de făcut. Dacă nu ți-ai găsit proiectul care-ți inundă sufletul de bucurie, nu munci de dragul de a munci. 

Săgetător

Să ne gândim că Mercur se apropie de casa a patra, unde va intra și Saturn. Dormi, mănâncă bine, odihnește-te, s-ar putea să apară probleme în mediul familial de care va trebui să te ocupi, va trebui să-ți asumi ori ceva legat de părinți, de copii sau de locuință, zona unde stai. 

Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, se pregătește să-și schimbe semnul și s-ar putea să ai niște zile ale ultimatumurilor, să începi să tragi linie, să tragi concluzii, să vezi rezultate și-n funcție de acestea să știi ce să faci. 

Vărsător

Saturn se pregătește să iasă din semnul tău, e și guvernatorul tău. Ești foarte ”cocoșat”, dar ești dornic să te separi de varianta ta din ultimii trei ani: da, ai dobândit-o, te-ai transformat în ultimii trei ani, dar de acum încolo îți dai seama că trebuie să și faci ceva cu schimbările care s-au petrecut în viața ta. 

Pești

S-ar putea să nu dormi zilele astea, să fii foarte speriat, anxios, prăpăstios, să citești tot felul de articole. Ai puțină grijă zilele acestea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel