Data actualizării:
Data publicării:

HOROSCOP 28 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Săptămână stresantă pentru mai mulți nativi

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio) / Horoscop 28 februarie
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio) / Horoscop 28 februarie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Este o săptămână epuizantă, o săptămână blocantă și o să observi încă de azi un stres inutil. Te stresezi, ești prea prăpăstios, exagerezi câteodată, dar mai ales la locul de muncă. 

Horoscop SCORPION

E așa o nevoie de liniște și înțelegere și dacă ar putea să joace toți după cum vrei tu ar fi perfect. N-o să se întâmple chestia asta și trebuie de fiecare dată să îți dai seama cât contează ceilalți în viața ta sau câtă putere le oferi tu lor. Dacă tu le oferi din ce în ce mai multă putere și tot te aștepți să facă așa cum vrei tu, ia-ți gândul.   

Horoscop SĂGETĂTOR

Vorbim de nevoia de claritate, de a te chinui să obții claritate, de a face tot ce poți tu și de a nu o găsi. Totul se întâmplă pentru că din perspectiva ta, claritatea este una, ceilalți consideră că e cu totul și cu totul altceva. Tu ai argumente concrete, palpabile și ceilalți la fel. Nu sunt zile bune pentru a vă schimba sau pentru a vă convinge, pentru că nu o să puteți să vedeți realitatea celorlalți prin prisma realității voastre. 

Citește și: Horoscop 28 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Săptămână grea pentru o zodie. Multe pierderi!

Horoscop CAPRICORN

Vorbim de ultimele zile cu Venus și Marte în semnul tău, acestea se vor întâlni cu Pluto. E clar că ar trebui să îți faci o revizuire, un rezumat, la tot ce s-a întâmplat în viața ta în ultimele două luni și să vezi unde nu ai avut curaj să tai din rădăcină ceva. Dacă îți dorești să schimbi ceva, o poți face până la sfârșitul săptămânii, când  Venus și Marte vor ieși din semnul tău. Important e să crezi că se poate face primăvară și cu o floare, măcar un anunț al primăverii,

Horoscop VĂRSĂTOR

Epuizantă săptămână în continuare, Venus și Marte se află în casa a XII, iar conjuncția Soare - Jupiter și Luna nouă, care se va petrece pe doi martie, în casa a II-a, îți arată care îți sunt resursele. Astea sunt, cu astea defilezi, cu astea mergi mai departe. Adică nu te baza pe ce crezi tu că o să ai. Că dacă te bazezi pe ce crezi tu că o să ai, pierzi din start. Învață zilele acestea să spui ”asta pot” și s-ar putea chiar să crești așa. 

Horoscop PEȘTI

Este o săptămână care mie îmi place pentru voi, pentru că vă poate arăta că orice moment greu din viață poate fi trecut. Aveți aspecte bune în acest sens, iar de astăzi cred că simțiți așa, că urmează să se întâmple ceva și că orice s-a întâmplat, fie că v-a făcut să plângeți, să suferiți sau să fiți stresați, până la urmă ați trecut peste.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel