Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop weekend 28 - 29 septembrie: Zile minunate pentru mai multe zodii. ”Nimeni nu vă întrece în aceste zile”

Autor: Darius Muresan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit horoscopul zilei de 27 septembrie 2024.

Citește și - Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur se duce, iată, în Casa a 7-a. Dintr-o dată, vei fi dispus să îl asculți și pe celălalt. Și ai mare nevoie de chestia asta, deoarece Marte, guvernatorul tău, se apropie de un Trigon cu Saturn. Orice exces de zel, orice tendință de a demonstra cât de deștept și de bun ești tu, nu te ajută la nimic, ci s-ar putea să îți aducă pierderi. 

Taur / Ascendent în Taur

Asigură-te că știe fiecare din familie ce are de făcut în acest weekend, cine duce gunoiul, cine face cumpărăturile, cine face curățenie, cine se ocupă de plata facturilor. Altfel, nimeni nu face nimic!

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Îți priește acest tranzit, te face să te relaxezi și să privești viața într-o notă pozitivă, într-o notă mai ușoară. Nu mai ai chef să te cerți cu nimeni și să pui efort pentru alții.

Rac / Ascendent în Rac

Mercur se duce în Casa a 4-a, unde este și Soarele. Și de ce nu, în acest weekend, ai putea să vorbești mai mult cu membrii familiei, să te reconectezi cu anumite persoane, să te uiți prin casă la ce poți schimba, îmbunătăți. De asemenea, poate că sunt printre voi oameni care au strâns în interior mult balast, ei, de acum încolo cu Mercur în Casa a 4-a poate începeți să comunicați, să ventilați, să scoateți.

Leu / Ascendent în Leu

Este un weekend foarte bun să vă plimbați, să mergeți la evenimente, să vorbiți. Să știți că nimeni nu vă întrece, zilele acestea, la vorbit.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, iese din propriul semn și se duce în Casa a 2-a și voi vă pricepeți foarte mult la Casa a 2-a. Sunteți cei mai buni contabili, doar că Mercur este în Balanță. Are darul de a se lăsa influențat și de ceilalți. Așa că, dacă vreți să vă cumpărați o geantă, și cineva vă spune zilele acestea că nu îți stă bine cu geanta, deși vouă vă place mult, nu o mai cumpărați. Efectiv, nu o mai cumpărați, doar că trebuie să aveți grijă la oamenii din jur pe care trebuie să vă bazați că vă spun adevărul.

Balanță / Ascendent în Balanță

Mercur intră în semnul vostru. Oare ce o să fie în mintea voastră pe 13 octombrie? Și cum Marte din Casa a 10-a face Trigonul cu Saturn, vouă astrele chiar vă spun: Vorbește! Învață! Nu trebuie să fii competitiv, nu trebuie să te lupți cu nimeni, nu trebuie să intri într-un război, ca să faci scandal. Știi cum trebuie să fii? Să îți placă de tine și să vină momentul acela când oamenii te caută, tocmai pentru că le transmiți această pace, liniște!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Pentru că Marte se apropie de un Trigon cu Saturn, totul se întâmplă încet, cu Mercur care intră în Casa a 12-a, veți pune țara la cale. Și vă gândiți, învățați, vi se par tot felul de lucruri, conexiuni, nu zic că nu există și un sâmbure de adevăr, doar că depinde de voi să faceți delimitarea, respectiv unde este adevăr și unde este scenarita voastră.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Un weekend minunat aveți. Petreceți-l cu prietenii, cu oamenii dragi. Dacă aveți o problemă, nu stați să vă gândiți doar la ea, pentru că trece weekendul și timpul. Mai tineri de atât, nu vom mai fi niciodată, spune vorba.

Vezi continuarea pentru zodiile Capricorn, Vărsător, Pești aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel