Horoscop 27 septembrie 2022: Lună Nouă în Balanță - Previziunile zilei pentru toate zodiile
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 27 sep 2022, 08:13
WhatsApp
Află ce ți-au pregătit astrele, astăzi, 27 septembrie 2022. 

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, pe DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Ne aflăm în continuare sub influența Lunii Noi din Balanță. Tendința generală va fi în continuare una de a evita. Mercur retrograd face un trigon cu Pluto. Vom comunica într-un mod profund, cu aplomb și cu pasiune. Vom fi destul de convingători mai ales la locul de muncă. Marte se apropie de un trigon cu Saturn. 

"Gândiți-vă unde exagerați și unde promiteți mai mult decât este cazul”, vă îndeamnă astrologul Daniela Simulescu. Atunci când supraestimăm, ascundem, de fapt, o lipsă. Mai ai din ce să dai? Este balanța ta echilibrată? Toate promisiunile pe care (ți) le faci s-ar putea să fie mai amplificate decât de obicei și asta din cauza lui Jupiter, ceea ce s-ar putea să ducă ulterior la situații nu tocmai plăcute. Lucrurile pot crea un context pozitiv, doar dacă suntem echilibrați, dacă ne-am rezolvat problemele, scrie astrosens.ro.

"Se sparge cel care a oferit mai mult decât era cazul”, mai spune astrologul, mai ales că acest eveniment are și un Ascendent în Rac, ceea ce arată tot o formă de dăruire, de întoarcere către ceilalți. Energia Racului oferă, sperând că în acest fel se va pune pe sine la adăpost, însă din cauza arhetipului din care face parte, s-ar putea să rămână cu mâinile goale la final, nemaiprimind nimic înapoi din tot ce a dat. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?