Horoscop 27 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să facă schimbări la serviciu. Șefii te vor privi cu alți ochi
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Suntem în perioada dintre două eclipse. Așadar, s-ar putea să apară evenimente la care nu ne-am fi gândit, unele bizare, dar și stresante. De asemenea, Mercur se pregătește de retrogradarea în semnul Berbecului. Nu este cazul să ne grăbim cu nimic. Pot apărea diverse amânări. Luna își va termina tranzitul în Balanță, după care va poposi în Scorpion. 

BERBEC

Poţi să începi cu vestimentaţia, cu atitudinea, prin a încerca să faci lucruri noi. Îndrăzneşte mai mult!

TAUR

Eşti obligat din când în când să mai hibernezi, dar s-ar putea să îţi priască. Petrecere mare la tine!

GEMENI

Este foarte important să fii cu un pas înaintea tuturor. Încearcă să nu rămâi pe loc şi încearcă să nu stai în zona de confort mai mult decât este cazul. Sunt momente în care trebuie să stai acolo, dar sunt momente în care trebuie să avansezi şi să progresezi şi să îţi pui creierul în mişcare.

RAC

Pentru tine, sezonul acesta vorbeşte doar despre statutul profesional, despre vizibilitate, despre popularitate şi despre cât de bine te ai cu persoanele mai autoritare din viaţa ta, cu şefii. Dacă te simţi cu musca pe căciulă, poate e cazul să schimbi ceva la tine, astfel încât să te privească, de acum încolo, cu nişte ochi mai plăcuţi.

LEU

La tine este vorba de a învăţa. Din când în când, trebuie să acceptăm ca nu le ştim pe toate, dar nu într-un mod ironic, sarcastic şi cinic, ci să stai de vorbă cu oamenii şi să vezi ce poţi afla de la fiecare. Nu te identifica, nu te contamina. Una este empatia, una este identificarea. Dacă o persoană trece printr-o situaţie, ascult-o! Nu te băga imediat în seamă, spunând că şi tu eşti acolo, că şi tu ai trecut prin aşa ceva! Ascultă cum a trăit persoana respectivă evenimentul de care îţi povesteşte.

FECIOARĂ

Acest sezon vorbeşte de un schimb de energie, de cât dai, de cât primeşti, de cât investeşti. Trebuie să fii foarte calculat şi, în acelaşi timp, să nu te sacrifici mult din punct de vedere financiar, mai ales dacă nu ţi se cere.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel