Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 27 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Limba soacrei! Unul dintre nativi are numai ”vorbe de duh”

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Liza Summer)
Sursă foto: Pexels (Liza Summer)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Puteți să vă împăcați sau puteți să vă certați, depinde de voi. Sau puteți să mergeți să faceți ceva cu partenerul ce nu ați mai făcut până acum. Ori puteți să rămâneți în aceeași stare și să vă enervați unul pe altul din nimic, depinde de voi. Dacă sunteți singur, puteți să ieșiți cu cineva, să vedeți ce se întâmplă. 

Horoscop SCORPION

Munciți și pentru serviciu, și pentru casă, și pentru familie, și pentru voi, doar munciți. Dar vă și place. Vă consumă, dar weekendul acesta, pe lângă distracție sau alte lucruri pe care vi le-ați propus împreună cu cei dragi, munca, hărnicia, vrednicia vă ajută mult. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Petrecere! Eu în locul vostru aș ține-o într-o petrecere. Cu Jupiter și Marte în casa a cincea, m-aș îmbrăca frumos, cât mai seducător dacă se poate, cu ochelarii de soare, cu părul aranjat, cu tricoul ăla bun, cu rochia aia mai senzuală, cu pantofii ăia cu toc. Aș ieși, m-aș duce prin fața tuturor să mă admire, să mă aplaude, să vorbească, să șușotească despre mine. Sau mi-aș lua copilul și l-aș duce la un teatru sau în parc, la mall sau în film. Aveți petrecere, distracție, voie bună. Și chiar dacă se întâmplă și lucruri rele în viața noastră, că nu totul e minunat tot timpul, folosiți weekendul acesta ca să faceți ceva și pentru voi. 

Horoscop CAPRICORN

Să nu puneți gaz pe foc în ceea ce privește subiectele de familie, că un singur subiect la masă...Dacă la micul dejun, să spunem, deschide cineva cel mai mic subiect, voi faceți un ditamai uraganul. Mai bine găsiți să vă certați cu altcineva. Sau vă uitați la filme, vă dați mesaje, munciți prin casă, spălați perdelele, decât să vă certați din nimica toată. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Aveți dor de ducă. Conjuncția Jupiter - Marte este în casa a treia și aveți dor de ducă, cheltuieli, investiții, discuții, comunicare, cuvinte grele, replici tăioase, ironie, sarcasm. Dacă mergeți undeva, știți cum o să fiți? Limba soacrei. Voi o să aveți limbă de soacră, chiar dacă nu sunteți. În weekendul ăsta aveți niște vorbe de duh de ceilalți o să rămână încremeniți. 

Horoscop PEȘTI

V-am tot atras atenția la cheltuieli și s-ar putea să nu vă puteți abține în weekendul acesta. Deși aveți șifonierul plin, dulapul plin, mai cumpărați ceva, că așa vreți voi. E o chestie din asta obsesiv compulsivă, să nu rămâneți cumva fără. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel