Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru zodii. 

Horoscopul săptămânii 27 iunie - 3 iulie poate fi urmărit la DCNews și DCNewsTV duminică de la ora 12:00. Urmăriți emisiunea pe cele două site-uri sau pe Facebook ori Youtube DCNews. 

Horoscop iulie 2022: Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Tonul pentru restul anului

A trecut deja o jumătate de an. Destul de încărcată, și nu doar din punct de vedere astrologic. Luna iulie dă tonul pentru restul anului 2022. Intrarea lui Marte în Taur vrea să ne arate ce este practic și concret în viața noastră, iar Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie vrea să scoată în evidență dacă am evoluat sau nu din ianuarie până acum. Marte se apropie de Uranus și Nodul Nord și de careul cu Saturn. Deci vom trece prin multe îngrijorări din punct de vedere financiar. Astrele ne invită să ne și distrăm, dar să ne și asigurăm că avem o rezervă.

Cu Mercur și Venus în tranzit în semnul Racului, vom căuta siguranța, liniștea și armonia în orice. Jupiter va retrograda începând cu data de 28 iulie și va readuce în fața noastră toate inițiativele începute după 11 mai. Sau te vei trezi că ai lăsat viața să treacă fără tine și că este cazul să nu mai aștepți să pice nimic din cer, ci să te apuci de treabă. De asemenea, îți vei da seama unde ai avut încredere oarbă și zero dovezi concrete.

PREVIZIUNI LEU/ ASCENDENT ÎN LEU ÎN IULIE 2022!

Trebuie să îți regăsești resursele interioare, să ai grijă de sănătatea ta emoțională, de energia ta. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în acelați timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine. Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți.

Prima parte a lunii nu îți priește, Soarele este în casa a 12-a, unde vor intra și Venus și Mercur. Așadar, va fi ceva retragere, vor fi sentimente neplăcute. Dar după 22 iulie. Marte va intra în casa a 10-a, a carierei, a rolului tău în societate, a statutului tău, a legăturii cu autoritatea. Marte se va întâlni cu Uranus, cu Nodul Nord, așa că s-ar putea să te enervezi pe șefi, iar șefii să se enerveze pe tine, deci să ai cam multă tensiune la serviciu. 

CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel