Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2020. ZODIA cu PROBLEME în cuplu. "Mare ATENȚIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
HOROSCOP 27 aprilie - 3 mai 2020. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a oferit previziunile astrale pentru săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Una dintre zodii se confruntă cu probleme în cuplu.

HOROSCOP 27 aprilie - 3 mai 2020 "Statul acasă pe voi, deși în primă fază vă ajută, de fapt nu vă ajută. Sunt foarte fericiți cei care stau singuri, dar cei care nu stau singuri, apar certuri, neînțelegeri, conflicte", le spune astrologul DC News nativilor Scorpion.

HOROSCOP 27 aprilie - 3 mai 2020 "În ceea ce privește zona partenerială, conjuncția Mercur - Uranus de la sfârșitul săptămânii, vă face să vorbiți cu o persoană total diferită decât cele întâlnite până acum sau o persoană mai veche e altfel săptămâna aceasta, ceva se schimbă. Dacă sunteți într-o relație de mult timp, așteptați-vă ca partenerul să vă spună lucruri care să nu vă convină, poate vor o pauză, poate unora nu le convine ceva sau poate mulți dintre ei vor schimbări. Inițial veți fi zguduiți, că nici vouă nu vă plac schimbările și mai ales astea surprinzătoare, pentru că vouă vă plac planurile, vă place strategia. Îmbrățișați schimbarea, vedeți ce se întâmplă și ce puteți rezolva. În plus, mare atenție la relațiile începute sau menținute în online", a completat astrologul. 

Vezi aici previziunile astrale pentru fiecare zodie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel