Horoscop 26 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia dezamăgită de partener. Te simți luat peste picior!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne rupem de energia Eclipsei de ieri. Luna se va afla, în continuare, în Balanță. Ceea ce înseamnă că vom încerca să fim destul de diplomați. Nu uitați că ne apropiem de retrogradarea lui Mercur!

BALANȚĂ

În continuare, sunteţi sub influenţa Eclipsei. Acceptaţi că mulţi oameni, multe păreri, multe atitudini, multe personalități. Să nu vă creaţi propria personalitate în funcţie de personalităţile celorlalţi. Din când în când, trebuie să ştim noi cine suntem. Încercaţi să vă găsiţi propria cale.

SCORPION

Să ştiţi că este o perioadă romantică pentru voi. Dacă aţi neglijat acest aspect, nu o mai faceţi! Faceţi un cadou, o surpriză, mergeţi la un film, ascultaţi o melodie. Bucuraţi-vă!

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fiţi luaţi pe sus, pentru că una v-a spus partenerul că face şi vine brusc şi vă zice că s-a gândit la altceva. Vă simţiţi luaţi peste picior! Nu că nu îi pasă de ce vă doriţi sau v-a promis, dar, vorbind cu altcineva, apare o idee mai bună.

CAPRICORN

Vă simţiţi neauziţi, neascultați, neapreciaţi, nevalidați, puţin neglijaţi. Acest sentiment s-ar putea să vină atât în carieră, cât şi acasă. Câteodată, când se petrec aceste stări, este bine să vă validaţi voi, să vă oferiţi voi ce aveţi nevoie de la ceilalţi. Nu este uşor, dar dacă vă străduiţi puţin veţi descoperi metoda cea mai bună pe care să o folosiţi şi în alte momente.

VĂRSĂTOR

Cu cât vă chinuiţi să convingeţi pe cineva de ceva, cu atât consumaţi orzul pe gâşte. Nu încercaţi să schimbaţi pe nimeni, astăzi. Nu veţi reuşi! Tot ce veţi face este să vă enervaţi, să intraţi în criză de timp, de resurse pentru că, în loc să faceți ce trebuie, staţi să vă certaţi cu oamenii. Protejaţi-vă cât mai mult!

PEȘTI

Ideea de negociere, de compromis. Astea sunt în jurul vostru săptămâna aceasta şi nu aveţi ce să faceţi. Trebuie să lăsaţi de la voi! Lăsaţi un pic undeva, să puteţi să câştigaţi mai mult pe altă parte.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel