Horoscop 26 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ajunge la apogeu. Simulescu: Vei resimți toată perioada asta
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziunile zilei pentru Zodii.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, săptămâna aceasta va sta sub influența unei triple conjuncții (Soare-Mercur-Saturn) în semnul Peștilor. Ce înseamnă asta pentru fiecare Zodie, află împreviziunile de mai jos.

BERBEC

Încearcă să nu te epuizezi foarte mult pentru că Marte urmează să facă un careu cu Jupiter, Marte guvernatorul tău, și excesul de zel crede-mă nu îți aduce câștig, îți aduce chiar pierderi.

TAUR

Cum Venus guvernatoarea ta este sub efectul careului cu Jupiter, recomandarea pricipală ar fi să nu promiți mai multe la serviciu decât poți duce. Crede-mă, nu te va ajuta cu absolut nimic.

GEMENI

Ne apropiem așa de o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn în Casa a 10-a, ceea ce înseamnă că pentru mulți dintre voi vine așa cu un apogeu sau cu maturizare, cu responsabilitate în carieră. Vei resimți toată perioada asta în acest sens.

RAC

Probabil că Luna Plină nu a fost pe placul vostru pentru că a fost iată în opoziție cu Saturn. Vă resimțiți un pic după zilele trecută și vă spuneam eu că nu prea aveți energie, trebuie să o conservați, să o protejați.

LEU

Venus iată din Casa a 7-a careu cu Jupiter, nu vă convine nimic, nici la serviciu, nici acasă. Problema e că vă pute totul la alții, dar la voi nimic. E cazul să vă întoarceți și la voi și să vă dați seama și cu ce ați greșit voi nu doar alții.

FECIOARĂ

Luna Plină nu a fost una plăcută, cel puțin din punct de vedere astrologic, dar știți cum este, după zile în care ne simțim rău, în care nu ne simțim în apele noastre, cumva vin și zile mai bune fără să facem ceva special. Trebuie doar să trăim. Trebuie doar să ne întâlnim cu viața.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel