Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 26 februarie-3 martie 2024: Zodia care va reuși din punct de vedere profesional. Mihai Voropchievici: Are o carte foarte bună

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 26 februarie- 3 martie 2024. 

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Berbec

Are o carte neutră, care este spre cenușiu și simbolizează timpul, înțelepciunea și puterea de reflexie pentru săptămâna următoare. AI nevoie de liniște, te retragi puțin în singurătate, poți să fii și alături de niște persoane mai vârstnice, de bunici, să asculți niște sfaturi bune, să faci niște confesiuni, să spui ce ai tu pe suflet, pentru că, dacă vei face toată treaba asta, sufletul tău se va ușura, privești viața altfel și, ulterior, prin acțiunile pe care le ai te îndepărtezi și la locul de muncă devii mai puțin agreabil, ești mai neplăcut. Încerci pe cât posibil să obții și niște avantaje materiale, dar stând retras și neacționând, banii nu vin. Încercați pe cât posibil să dați dovadă de înțelepciune și acolo unde știți că ați greșit cu bună știință și ați repetat greșeala și ați ieșit în pierdere, renunțați la acel lucru.

Taur 

Se anunță furtuni, te bulversează o situație, ești plin de furie, cauți dispute cu cei din jur și simți că orgoliul tău este rănit. Ești o oală de nervi sau un cazan de nervi. Ai grijă că, datorită acestor stări pe care tu le manifești, într-o relație ruptura poate să fie violentă și degeaba vii tu cu lacrimi, cu furie, cu crize, dacă nu ai fost atât de înțelept să fii prudent și să dai dovadă de înțelepciune pentru a nu ajunge în situația respectivă. Se pare că săptămâna următoare este săptămâna în care predomină calmul și înțelepciunea. 

Citiți mai departe pe Spectacola.ro: https://m.spectacola.ro/horoscop-26-februarie-1-martie-februarie-2024-cu-mihai-voropchievici_37072.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel