HOROSCOP 26 aprilie 2022 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Confuzie pentru o zodie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop 26 aprilie 2022
foto pexels/ Horoscop 26 aprilie 2022
Horoscop: Vezi aici ce ți-au pregătit astrele astăzi, 26 aprilie 2022.

Ne apropiem de conjuncția Venus- Mercur în timp ce Luna tranzitează semnul Peștilor și ne apropie de natură, cer, apă, animale, oamenii din jurul nostru. ”În același timp, când avem de-a face cu atât de multe planete în Pești ca astăzi, mai există o tendință, de a ne pune în postura de victimă.” atenționează astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul de astăzi, 26 aprilie 2022.

”Aveți grijă, cu Venus lângă Neptun zilele acestea, dacă vreți să începeți o relație și dacă veți cunoaște pe cineva, e un mare risc de auto-dezamăgire” mai transmite astrologul, în emisiunea de astăzi. 

Horoscop BERBEC 26 aprilie 2022

În casa a douăsprezecea a Berbecului sunt cinci planete: Lună, Mercur, Venus, Marte, Jupiter. Confuzie totală, dizolvare de nu-i găsiți limita. Ori e vorba despre probleme de sănătate, ori e vorba despre suferința cuiva drag, ori e vorba de nevoia de retragere, ori nu mai știți ce se întâmplă în viața voastră. Soarele în Taur vă spune să vedeți cine sunteți, ce ați realizat, dar, în același timp, vă face să fiți și foarte pierdut. 

Horoscop TAUR 26 aprilie 2022

Ne apropiem de o Lună Nouă în semnul vostru. Poate începeți să vă gândiți ce faceți cu viața voastră de acum încolo, ce vreți să schimbați, unde aveți nevoie de prospețime. 

Horoscop GEMENI 26 aprilie 2022

Dacă vă întoarceți la serviciu, fiți cu ochii în patru, nu refuzați nimic. Luna tranzitează casa a zecea și vă obligă să fiți precum un burețel, să absorbiți tot ce se întâmplă la locul de muncă. 

Horoscop RAC 26 aprilie 2022

Ziua aceasta e bună pentru rugăciune, pentru a învăța pentru un examen, pentru a face o călătorie, pentru a citi, pentru studiu, dar nu legat de zona concretă, ci mai degrabă de suflet. Aveți grijă pentru că atât de multe planete în Pești vă pot duce către oamenii care vă promit că sunt lucruri magice imediate... și nu prea e chiar așa. 

Horoscop LEU 26 aprilie 2022

Dacă și voi v-ați întors la serviciu, vreau să fiți mai smeriți. Dacă cineva din jurul vostru are nevoie să-l ajutați, chiar dacă vi se pare că pe moment vă pierdeți din strălucire, ajutați persoana respectivă astăzi, o să învățați multe despre voi, nici nu vă veți da seama. 

Horoscop FECIOARĂ 26 aprilie 2022

Casa a șaptea e în continuare plină, dar Luna Nouă se va pregăti de casa a noua, fiind moment de idealuri noi, obiective mai serioase și mai importante. Privește lucrurile într-un mod mai elevat, gândește-te la miza pe care o ai. Care este miza ta? Unde te poartă? 

Vezi horoscopul complet în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel