Data publicării:

Horoscop 26 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aerisiți și faceți curat în hainele vechi

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ, 26 aprilie 2022

Unu, ajutați oamenii din jurul vostru, dar nu pe toți. Doi la mână, văitați-vă, dar nu toată ziua. Trei la mână, ocupați-vă puțin de stilul de viață, gândiți-vă așa, puțin la sfârșitul zilei acesteia dacă ați băut destulă apă, dacă ați făcut toți pașii necesari, dacă ați făcut sport, ce ați făcut pentru voi astăzi. 

Horoscop SCORPION, 26 aprilie 2022

Mercur se pregătește să iasă din casa a șaptea și să se ducă în casa a opta. Fiți foarte atenți la negocierile pe care le duceți zilele acestea, fie pentru salariu, fie pentru partaj, fie pentru moșteniri, fie, pur și simplu, negocierile pe care le duceți pentru locul de muncă, poate sunteți implicați într-un proiect. Poate e ceva acolo pe care îl scăpați și nu vă dați seama. 

Horoscop SĂGETĂTOR, 26 aprilie 2022

Oricât de mult ați vrea să fiți prezenți și acasă, vă cheamă și munca, e de muncă. Sunteți dați peste cap acolo. Aveți și această tendință de a face din țânțar armăsar, dar zilele acestea nu mai e doar despre asta, chiar e de muncă și vă invit să vă axați pe munca respectivă.  

Horoscop CAPRICORN, 26 aprilie 2022

Puneți mâna pe telefon când aveți de rezolvat o chestie, puneți mâna și scrieți un mesaj  sau puneți mâna și vă duceți acolo. Dacă vreți să depuneți un CV, undeva, duceți-vă cu CV-ul acolo sau întrebați o persoană cum să faceți asta. Faceți lucrurile direct. Nu mai așteptați să facă alții și nu mai stați. 

Horoscop VĂRSĂTOR, 26 aprilie 2022

Așezați-vă și voi lucrurile prin casă, aruncați și voi din hainele vechi, mai lăsați spațiu pentru unele noi, oricum aveți multe planete în casa a doua și vreți să faceți investiții. Mai ștergeți geamurile, mai dați din perdele jos, aerisiți la propriu și la figurat.

Horoscop PEȘTI, 26 aprilie 2022

Câte stări pe voi astăzi. Sunteți precum actorii care merg la castinguri și trebuie să treacă de la casting la casting și de la scenă la scenă și vă adaptați ușor de la om la om, de la situație la situație. Dacă acum trebuie să plângeți, plângeți, dacă trebuie să râdeți, râdeți, sunteți extraordinar de adaptabili astăzi și puteți să folosiți acest instrument nemaipomenit. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel