Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 25 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia luată la ochi de șefi

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Weekendul acesta este despre rezolvat chestii prin casă sau de fugit de ele. Ori stai cu familia şi stai să faci curăţenie, ori îţi găseşti motive să pleci de acasă. Ori stai prea ancorat în casă, ori găseşti motive să nu stai deloc acasă.

TAUR

Ai grijă ce spui la job. Încearcă să nu spui multe despre viaţa ta personală. Încearcă să nu găseşti motive din viaţa personală astfel încât să influenţezi ceea ce faci la serviciu. Weekend-ul poate fi foarte bun pentru călătorii, plimbări, vizitat locuri pe care nu le-ai văzut niciodată.

GEMENI

Plimbări, călătorii, vizitat. Ori sunteţi gazdă, ori sunteţi oaspeţi. Un weekend de ieșit la terasă, la un film, în oraş. Bucuraţi-vă de viaţă! Grijă la cheltuielile pe care le faceţi, astăzi, pe plan personal şi profesional.

RAC

Este important să vă puneţi de acord cu partenerul, orice aţi face. Puţină grijă, astăzi, la serviciu. Fiţi mai curajoşi!

LEU

Veţi simţi weekendul acesta ca pe un oftat. Astăzi, la serviciu, nu prea vă convin lucrurile. Nici mie nu prea îmi convin, între noi fie vorba. Prindeţi curaj, încredere şi oamenii din jurul vostru vor veni altfel către voi. Le puteţi cere lucruri.

FECIOARĂ 

Este important cum lăsaţi ziua de astăzi, la muncă. Dacă o veţi lăsa liniştită, veţi avea un weekend minunat. Altfel, luni, când vă veţi duce la serviciu, s-ar putea să fie nişte priviri aţintite asupra voastră şi să începeți săptămâna prost. Astăzi, încercaţi să nu amânaţi nimic la locul de muncă. Cei care sunt singuri ar trebui să încerce să cunoască persoane noi, să nu stea în casa să se izoleze.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel