Data publicării:

Horoscop 25 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la serviciu. Stați și observați ce se întâmplă!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect care predispune la pragmatism, nevoia de a separa dorințele de nevoi, dar și la investiții făcute cu capul. Deși sextilul face parte din categoria aspectelor pozitive, să știți că prezintă și o vulnerabilitate. Întârzierea. Rigiditatea. Sau reticența. 

Mercur retrograd din Taur încă mai este într-un sextil cu Marte din Rac. Vom găsi curajul să ne comunicăm ideile, mai ales unele din trecut. Și vom găsi cuvintele potrivite și ritmul necesar astfel încât apropiații să înțeleagă ce vrem să transmitem. 

BERBEC

Ai nevoia de a fi mai pragmatic din punct de vedere financiar, mai ales când e vorba de a-i ajuta pe alţii.

TAUR

Este foarte important ca, atunci când te implici în unele planuri ale prietenilor, să nu îi laşi doar pe ei să ia decizii, ci să fii şi tu acolo să spui ce poţi, ce nu poţi.

GEMENI

Unele proiecte de la serviciu te epuizează. Cu greu îţi găseşti aerul. Ar fi foarte bine să prioritizezi odihna şi somnul, astăzi.

RAC

Ar trebui ca unele cheltuieli să le faceţi după ce vă consultaţi cu anumiţi oameni, după ce v-aţi educat din punct de vedere financiar şi după ce aţi verificat, de fiecare dată, orice idee.

LEU

La serviciu, dacă simţiţi că nu se întâmplă lucrurile cum vă doriţi, nu este cazul să investiţi forţat energie, resurse, timp. Staţi şi vedeţi ce se întâmplă. Fiţi observatori!

FECIOARĂ 

Relaţia nu trebuie să fie prea lumească, astăzi. Este nevoie de discuţii, de analize, să descoperiţi unul despre celălalt lucruri uimitoare.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel