Horoscop 25 - 31 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Daniela Simulescu, previziuni tari
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 23 oct, 17:50
WhatsApp
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul următoarei săptămâni, 25 - 31 octombrie 2021.

Ca de obicei, astrologul Daniela Simulescu prezintă horoscopul pentru următoarea săptămână duminică, de la ora 12:00, pe dcnews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și YouTube DCNews.

Rămâneţi alături de noi!

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

 

G Ad:

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Din 2022, gata! Trei ZODII se bucură de avantaje. Semnelor de aer li se schimbă radical viața

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații.

„Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire.

Am atras atenția că sănătatea mintală va avea de suferit în următorii ani, deci mulți dintre parteneri vor simți nevoia să se vindece. Să meargă la terapie, să urmeze tratamente, să evolueze spiritual. Și se vor trezi. Și astfel nu vor mai sta în postura de victimă. Alții își vor dea seama că nu au cum să își schimbe partenerul vicios. Îl vor accepta și poate vor porni la drum în căutarea unei persoane echilibrate”, a spus Daniela Simulescu, astrolog.

„Anul începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Relațiile vechi vor fi destul de testate, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere. Și de ce? Pentru că nu va exista onestitate în relații. Nu se vor discuta subiectele dureroase, cum ar fi cele din intimitate sau suspiciunile de infidelitate. Tendința principală va fi de a ne minți singuri. Sau de a ascunde sub preș totul. Dar astrele au și un alt mesaj din partea lui Cupidon pentru 2022: dacă vei face tot posibilul să te vindeci, să treci peste resemnare, să îți accepți condiția și nu să încerci să îl schimbi pe celalălt, vei putea găsi o persoană vindecată, numai bună pentru călătoria ta în viață”, a precizat astrologul.

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai avantajate. 

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor putea stabiliza. 

Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) nu vor mai putea fugi de adevăr. 

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor trece prin mai multe tensiuni.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro