Horoscop 25 - 31 martie 2024. Voropchievici, despre o zodie: Orice ați face săptămâna viitoare, veți reuși. Reușita va fi excepțională!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru 25 - 31 martie 2024.    

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Cătălina Porumbel, Mihai Voropchievici a oferit previziuni pentru perioada următoare. Anumite zodii par să fie favorizate de noroc în intervalul 25 - 31 martie 2024, în timp ce altele sunt sfătuite să fie mai atente și să-și conducă acțiunile cu precauție sporită. Aceste informații permit fiecărui individ să își ajusteze și să își optimizeze cursul vieții în funcție de influențele astrale.

Horoscop 25 - 31 martie 2024 cu numerologul Mihai Voropchievici:

Berbec: 21 martie - 19 aprilie

„Are un cenușiu. 15. Este o carte neutră care spune că Berbecul trebuie să dea dovadă de înțelepciune, să reflecteze, să stea în liniște, în singurătate, să mai ceară un sfat de la persoane mai în vârstă. Este o săptămână în care nu are ceva efectiv de făcut. Și dacă ar face, ar strica totul. Berbecul este supărat că nu are bani de cheltuit. Așteaptă o recompensă. Vine mai târzior”.

Taur: 20 aprilie - 20 mai

„S-a instaurat furtuna. Este o carte negativă. Bulversarea unei situații îi produce furie Taurului. Dispute. Este un pachet de nervi. Simte că orgoliul său a fost rănit. Dacă orgoliul a fost rănit de o persoană apropiată sau de un iubit, este posibilă chiar și o ruptură violentă. Vor fi dispute, lacrimi și crize. Trebuie mai multă prudență și înțelepciune înainte de a acționa. Nu dați frâu sentimentelor negative de la început, că lucrurile se pot rezolva și fără rupturi”.

Gemeni: 21 mai - 20 iunie

„Are clepsidra. Carte instabilă. Când bună, când rea. O săptămână cu alternanțe. Pe latura afectivă, sentimentele sunt exclusive, posesive, gelozia persistă. De aici se trece la duritate în discuții. Discuțiile apar, în general, pe tot ce înseamnă manevrare de bani. Încercați să lăsați disputele pe bani pentru că banii n-aduc fericirea. Lucrurile se vor rezolva”.

Rac: 21 iunie - 22 iulie

„Are Luna care îl patronează. În săptămâna viitoare, sunt visători. Sunt pasivi, nu au chef să facă nimic. Călătoresc cu gândul te miri pe unde. Sunt copleșiți de emoții. Încercați un pic să vă reconsiderați amintirile de demult. Nu trăiți în trecut. Prezentul este lângă voi. Viitorul vă poate oferi surprize plăcute”.

Leu: 23 iulie - 22 august

„9. O carte neutră care simbolizează o săptămână de comunicare intensă. Leii care nu și-au mai văzut copiii sau rudele, să convoace o reuniune de familie. Că le place sau nu le place, în urma unui telefon, vor accepta”.

Fecioară: 23 august - 22 septembrie

„Pătratul, o carte neutră care simbolizează începutul unei noi profesii sau al unei noi acțiuni. Dacă aveți o afacere, realizarea materială este pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă aduce sprijin pentru a pune bazele solide ale unei relații pe care voi încă o considerați activă. Și pe care ați lăsat-o așa...”

Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

„Cosmos. Este momentul în care orice ați face săptămâna viitoare, veți reuși. Reușita va fi excepțională! Deznodământ fericit al unei situații. O dragoste revine la adorație. O întâlnire superbă pentru cei tineri. Aceste lucruri pot declanșa fericire și recompense. Adică cine se căsătorește, ia și fată cu zestre”.

Scorpion: 23 octombrie - 21 noiembrie

„Albul. Carte foarte bună. Sunteți protejat de o persoană foarte puternică sau de o personalitate marcantă. Sufletul vostru generos se poate bucura în tihnă săptămâna viitoare, dar lăsați neîncrederea deoparte pentru că sunteți pe calea cea bună. Dacă faceți o convenție profesională sau de afaceri, se întrevede o alianță foarte serioasă. În dragoste, dacă vă căutați un partener, vă puteți căsători. Sau puteți avea o cerere în căsătorie”.

Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

„Galben. Simbolizează renașterea. Sensul benefic al tuturor lucrurilor. Este timpul să vă oferiți singuri libertatea de a face ce va dorește inima. În plus, Dumnezeu vă ajută și vă salvați dintr-o situație dificilă care nu era atât de dificilă, dar voi n-ați mai încercat să o rezolvați. Iar acum se rezolvă singură printr-o lovitură de teatru. Nici nu știți cine și cum participă la rezolvare. Sunteți foarte norocoși”.

Capricorn: 22 decembrie - 19 ianuarie

„O ia pe râu în jos. Carte negativă. Va fi o trădare. Un abandon. O rea credință din partea cuiva - unui prieten, coleg, persoană apropiată. De ce? Pentru că ați devenit prizonierii unei situații în care nu puteți face mare lucru pentru moment. Cel mai bine e să stați liniștiți, să vă răcoriți și să plângeți puțin în pumni”.

Vărsător: 20 ianuarie - 18 februarie

„Și-a luat elan. Și-a luat zborul. O întoarcere din partea cuiva foarte apropiat este binevenită. Primește vizite. Se întețesc sau se înmulțesc prieteniile și relațiile amicale. Trebuie să faceți primul pas în ceea ce vă interesează”.

Pești: 19 februarie - 20 martie

„Bulgărele de foc. Carte mai degrabă pozitivă care simbolizează rapiditatea unei schimbări de situație benefice. Veți face deplasări. Șansa e de partea voastră. Dar vă obligă să vă asumați și răspunderea acțiunilor voastre. Întâlniri benefice, mici călătorii”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel