Horoscop 24 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Oferiți-vă timp și vouă și nu uitați de ale voastre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto:  Pexels (Andrea Piacquadio)
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luați-vă partenerul de mână și faceți ceva cu el. Mergeți la cumpărături, mergeți în vizită la niște rude, mergeți la un eveniment, vă plimbați prin oraș, mergeți la un film, dar nu lucrurile pe care le faceți zi de zi în timpul săptămânii, ci altceva. Chiar vă priește să vă plimbați. Luați mașina și vă duceți undeva sau luați un bilet de avion și vă duceți undeva sau pur și simplu faceți o vizită în colțul celălalt al orașului, dar cu partenerul.

Horoscop SCORPION

Aveți o perioadă în care puteți duce mai mult decât e cazul, sunteți o furnicuță. Acum nu uitați că vine weekendul, indiferent că lucrați sau nu. Nu luați și treburile celorlalți. Dacă voi știți că trebuie să faceți și cumpărături, și curățenie, să rezolvați și anumite situații, dacă mai vin și oamenii dragi și vă spun să faceți una sau alta, nu preluați voi și ziceți ”hai că tot mă duc eu până la mall/supermarket”. Faceți lucrul ăsta dacă oamenii vă solicită, nu vă încărcați pentru că abia o să vă puteți ocupa de ale voastre și de cele ale celor dragi. Știți care este riscul? N-o să vă puteți ocupa de ale voastre.

Horoscop SĂGETĂTOR

Eu în locul vostru aș sta la o terasă, la o limonadă, la un film cu popcorn, m-aș îmbrăca în hainele cele mai bune weekendul acesta, indiferent dacă în viața voastră cineva are o problemă de sănătate sau a murit cineva. Vă duceți la înmormântare sau în vizită la covalescent, vă ocupați și de oamenii dragi, dar undeva vă oferiți timp și vouă și vă bucurați de viață. Nu vă contaminați mai mult decât este cazul cu suferința altora, dar nu trebuie să o trăiți. 

Horoscop CAPRICORN

Vouă v-ar prii să vă ocupați de casă zilele astea, să grădinăriți, să aranjați, să scoateți garderoba de vară dacă nu ați făcut-o până acum, să călcați rochiile, cămășile. Chestiunile acestea gospodărești, domestice, vă fac mare plăcere în zilele ce urmează. Vă simțiți bine, sunt terapeutice pentru voi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mișcare! Vă duceți dimineața la cumpărături, la un capucino, vă duceți la un film, apoi să vizitați un prieten. Vă plimbați de colo până colo. Este și stres, dar aveți și um moment din acela în care vă dați seama că nu trebuie să mai cereți de la unii și de la alții, vă descurcați și singuri. Cei care au copii, pot fi niște zile minunate ca să petreceți cu ei și v-aș recomanda să îi întrebați ce își doresc. În momentul în care vor primi ce își doresc, bucuria lor va fi nemăsurată în ochii voștri, o să vă salte inima. Cei care nu aveți copii, fiți voi copii.

Horoscop PEȘTI

Creativitatea! Faceți ceva, generați ceva, inventați ceva zilele acestea. O nouă rețetă, faceți ceva prin casă, mutați niște obiecte de decor, potriviți niște alte haine. Creativitatea, exprimarea de sine, voi trebuie să vă folosiți de ele weekendul acesta. 

 
                                                                                                                                        
                                                                                                                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel