Data publicării:

Horoscop 24 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea o săptămână bună. "Găsești sprijin pentru toate problemele"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 24 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea o săptămână bună. "Găsești sprijin pentru toate problemele" / Foto: Pixabay
Horoscop 24 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea o săptămână bună. "Găsești sprijin pentru toate problemele" / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

După Mercur retrograd, cu Luna Nouă din Casa a 7-a, Jupiter mai stă tot pe acolo prin Casa a 7-a, e clar că e nevoie aici astăzi să îți dai seama de cât te implici tu, de cât investești tu și de cât investește celălalt pentru că dacă tu investești prea mult fără să și primești de la celălalt, nu este bine. Și nu te gândi că celălalt este de vină că tu s-ar putea să investești pentru că așa ești tu construit și așa vrei tu.

SCORPION

Nu ar strica anumite discuții cu partenerul despre planurile și despre obiectivele voastră, așa, chiar dacă este o zi plictisitoare, chiar dacă poate este o zi mai enervantă, chiar dacă este o zi epuizantă, câteva minute să stai de vorbă cu partenerul despre unde mergeți în vacanță la vară sau ce ați vrut să faceți acum un an, lucruri din acestea.

SĂGETĂTOR

Munca pentru tine este importantă zilele acestea și vei avea senzația aceea că oricât de mult te-ai implica tot nu ești apreciat la adevărata valoare, dar nu e vorba de apreciere. Să zicem că următoarele săptămâni, cel puțin până pe la jumătatea lunii mai, pentru tine este important. Nu căuta validarea, recompensa de fiecare dată.

CAPRICORN

Să știi că săptămâna în general este una bună pentru tine, din punctul meu de vedere și găsești sprijin și pentru toate problemele, probleme personale, și pentru problemele profesionale, găsești așa o scăpare în momentele în care simți că nu mai poți sau în momentele în care totul este provocator.

VĂRSĂTOR

Totul se rezumă la modul în care ești ancorat. Cu cât ești mai așezat, mai stabil, și emoțional, și fizic, și cognitiv, totul funcționează, dar dacă apare un dezechilibru și tu îl călărești și te stresezi suplimentar nu îți iese absolut nimic. 

PEȘTI

Cuvintele tale sunt importante și atenție că ești destul de înțelept însă să nu fii înțelept și cu cei care nu ți-o cer, adică să nu stai tu când ești cu prietenii sau rudele în oraș și să îți spui tu părerea ta despre ceilalți. Nu. Tu gândește, analizează, tu spune doar celor care îți cer opinia.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel