Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 24 - 30 octombrie 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop săptămânal: Perioada 24 - 30 octombrie 2022 va fi una încărcată astrologic. Iată ce aduc evenimentele din această săptămână pentru fiecare zodie. 

Săptămâna următoare, dincolo de faptul că este marcată de schimbările aduse de semnul Scorpionului, vine și cu eclipsa din 25 octombrie, dar și cu retrogradarea lui Marte în 30 octombrie. 

În acest context, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile săptămânii pentru fiecare zodie, duminică, de la ora 12:00, pe DCNews, la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Youtube video image

De astăzi intrăm în sezonul Scorpionului

”Soarele iese din semnul sociabil și diplomat al Balanței și poposește, până pe 22 noiembrie în cel care creează crize, cere intensitate și profunzime. Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele.

Trebuie să reamintim că eclipsele de pe 25 octombrie și 8 noiembrie se vor petrece pe axa Taur-Scorpion. Deci, acest sezon al Scorpionului nu va fi unul prea liniar. Ci cu extreme, exact cum îi place acestui semn. 

Și să nu uităm că, începând cu 30 octombrie, Marte (guvernatorul Scorpionului) va fi retrograd. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate” arată Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel