Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 24 - 30 aprilie 2023 Vărsător. Daniela Simulescu ne spune ce ne așteaptă

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodii. Vezi horoscopul pentru Vărsător.

Trebuie să aveți grijă la ce strică prin casă, la ce ar putea fi schimbat în casă. Exemplu: așteptați de mai mult timp să luați anumite prosoape, o lenjerie, se strică ceainicul, se strică frigiderul, mașina de spălat. Trebuie să fiți pregătiți și financiar. În primul rând, financiar trebuie să fiți pregătiți de absolut orice.

Aveți grijă la relația cu oamenii apropiați, cum ar fi vecini, rude foarte apropiate, pentru că apar mici neînțelegeri. Acestea apar pentru că voi dați un mesaj și vi se răspunde târziu. Sunt tot felul de încurcături, încurcături care trebuie să vă provoace pe dinăuntru.

Atunci când vorbim de casa a IV-a ne referim și la echilibrul interior. Și când e Mercur retrograd acolo, nu face ravagii doar în casa în care stăm. Și când se întâmplă asta, ne gândim la toate scenariile posibile și imposibile. Ne gândim la un lucru simplu, banal, superficial și inutil. De aceea, Mercur retrograd în casa a IV-a s-ar putea să vă vă facă prea expansivi, să vorbiți prea mult, să dați din mâini, să vă agitați. Asta înseamnă că aveți nevoie de odihnă! Și evitați rudele care știți că vă pot agita. Dacă trebuie să discutați cu ele, bine, altfel nu.

Mercur retrograd în casa a IV-a vă poate provoca foarte mult și pe plan profesional, pentru că trebuie să fie discuții cu șefii, cu colegii, care vă agită destul de mult.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel