Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 24 - 30 aprilie 2023. O săptămână grea, și nu doar pentru Berbeci. Simulescu: Suntem în zile foarte complicate la nivelul astrelor

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
 Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a prezentat horoscopul săptămânal. Iată care sunt previziunile pentru zodia Berbec în săptămâna 24 - 30 aprilie 2023. 

„Suntem în niște zile foarte complicate din punct de vedere al astrelor. Săptămâna aceasta am avut a doua Lună Nouă în Berbec, o eclipsă de soare, apoi Soarele a intrat în Taur și Mercur și-a început retrogradarea în semnul Taurului. Perioada dintre eclipse este foarte importantă.

Mâine avem o conjuncție între Soare și Nodul Nord destul de interesantă pentru că nodurile se apropie de ieșirea de pe axa Taur-Scorpion în vară. Nu vom mai avea parte de această conjuncție curând.

Soarele este în opoziție cu Nodul Sud, ceea ce înseamnă că ne folosim energia și resursele în mod dezechilibrat și ar trebui să ne îndreptăm spre partea vizibilă, practică a energiei Taurului, decât către Nodul Sud al Scorpionului care tot timpul stă în luptă, în starea de supraviețuire.", a spus Daniela Simulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Guvernatorul Berbecului face niște aspecte această săptămână, face un sextil cu Uranus, dar face și sextilul cu Mercur retrograd.

E clar că ai nevoie de așezare, adică nu este o săptămână bună pentru acțiune, ne este bună pentru furie, pentru a grăbi lucrurile, ci mai degrabă să stai să aștepți, să stai la pândă și în același timp să profiți de ceea ce se întâmplă în vistieria ta, că poate ai uitat să plătești niște servicii, poate ai niște datorii, poate ai făcut niște calcule greșite.

Cert este că nu ar strica să mai primești părerile unor persoane, poate, mai avizate decât tine, din punct de vedere financiar, să înveți ce să faci și cum să faci.", a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel