Data publicării:

Horoscop 24 - 30 aprilie 2023. Daniela Simulescu: Săptămâna nu e deloc plăcută nici pentru Gemeni / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu a oferit previziunile pentru zodia Gemeni. Iată la ce trebuie să se aștepte nativii acestei zodii în săptămâna 24 - 30 aprilie 2023. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Nu-mi place săptămâna pentru voi, cel puțin din punct de vedere teoretic, nu este deloc plăcută.

Cu Mercur în casa a XII-a, există nevoia de victimizare, nevoia de a vă plânge, de a vedea doar praful din ochii celorlalți și nevoia de a nu vă asuma nimic. Vă va fi foarte greu să vă asumați că și voi ați greșit.

Există și niște explicații psihologice, dar în același timp, dacă ai suferit în copilărie nu poți să dai vina pe toate lucrurile care se întâmplă și să zici: „N-am condus bine pentru că am suferit în copilărie.” Nu puteți să generalizați și să vă victimizați, să justificați de fiecare dată.

Pentru cei care sunt în investigații medicale, teoretic, statistic, prin deducție, de câte ori avem acest tranzit la Gemeni în hartă, e clar că trebuie să mai cereți o a doua părere sau e clar că trebuie să ascultați simptomele organismului. Voi s-ar putea să considerați că vă doare capul, căutați pe internet, găsiți tot felul de informații și considerați că aveți ceva.

Nu. Mai ușor!”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel