Data publicării:

Horoscop 24 - 30 aprilie 2023. Daniela Simulescu, previziuni Taur

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Taur. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 24 - 30 aprilie 2023. 

Taur/Ascendent în Taur

„Jupiter este în casa a XI-a și va intra în semnul Taurului pe 16 mai. Mercur e retrograd în semnul Taurului și n-ar strica să stați săptămâna viitoare, să faceți pace cu propriile gânduri și să încercați să vă referiți doar la voi: ce mâncați voi, ce lucrați voi, unde mergeți, cu ce vă îmbrăcați, cu cine vorbiți. Stați și încercați să vă priviți obiectiv.

Orice ați dori să faceți, Mercur retrograd nu vă ajută să mergeți departe. Vă agitați mult, dar nu rezolvați nimic. Profitați, stați, gândiți-vă și nu vă grăbiți. Gândiți-vă la ultimii 12 ani din viață, ce ați crescut în această perioadă de timp, unde ați evoluat, unde ați crezut ca e mai mult decât a și fost cu adevărat. Jupiter a avut tranzitul lui de acum 12 ani, se întoarce în semnul Taurului și poate vă ajută să construiți ceva nou, ceva cu un alt fel de înțelepciune, un alt fel de maturitate.

Gândiți-vă și nu grăbiți nimic!", a spus Daniela Simulescu. 

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel