Horoscop 23 noiembrie 2021. Soarele, conjuncție cu Nodul Sud. Ce aduce pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop 23 noiembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop 23 noiembrie 2021
Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 23 noiembrie 2021. 

Horoscop 23 noiembrie 2021. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews și DCNewsTV, de la ora 09:00. 

”Vom avea două aspecte cu Nodul Sud, unul cu Soarele, altul cu Mercur. Aspectele la Nodul Sud sunt tipare pe care le-am preluat și le ducem în spate, în mod inconștient. Nu le-am construit sau dobândit noi neapărat, dar ar fi cazul să fim atenți să ne dăm seama cum reacționăm, dacă suntem pregătiți să ne detașăm și să nu mai luăm totul personal. Vestea bună este că ne schimbăm un pic atitudinea față de viață. Dacă până acum am fost gata-gata să explodăm, din cauza Scorpionului, ne ducem puțin către Săgetător. Luni, 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător și vom vedea că trecem de la energia de Scorpion, unde sunt și Marte și Mercur, la o energie mai optimistă, a Săgetătorului.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Sextilul (unghi de 60 de grade între două planete) între Venus în Capricorn și Marte în Scorpion își face puternic simțită prezența, de luni până în 1 decembrie. E un aspect armonios, care vine cu iubire, valoare, acțiune, ajută la stabilitatea în relații, la munca pentru îmbunătățirea relațiilor.

Citește și: EXCLUSIV  ZODIILE care se bucură de PROTECȚIE în săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Multă SUSȚINERE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel