Horoscop 23 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Comunicarea și limitele sunt aspecte esențiale astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Sursă foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Verifică și tu ratele, creditele, finanțările, împrumuturile, datoriile, hârtiile. Poate ți-ai făcut abonament undeva și nu l-ai plătit până acum. Fă tot posibilul să verifici dacă ai vreo datorie, scadență, să spunem așa. 

Horoscop SCORPION

Mercur se întoarce în casa a șaptea și dintr-o dată, partenerul îți aduce aminte de ceva ce nu îți convine, ceva ce ai fi vrut să eviți, ceva pe care ai pus nisip de-a lungul timpului. Sau tu te duci la partener să îi zici: ”e cazul să discutăm despre chestia asta”. Asta se poate întâmpla și profesional, nu doar relațional. 

Horoscop SĂGETĂTOR

E totul foarte plictisitor la locul de muncă, vi se pare că se insistă prea mult pe o situație, deși nu e rezolvată, vi se pare că se petrece prea mult timp acolo și sunteți implicați și trebuie să stați acolo și să vă enervați. Voi vreți să faceți altceva, dar oamenii vor să faceți proiecte foarte plictisitoare. 

Horoscop CAPRICORN

Mercur se întoarce în casa a cincea. Trebuie să aveți foarte mare grijă la limitele pe care le aveți cu toți oamenii din viața voastră, pentru că Marte se apropie de intrarea în casa a patra și ce se întâmplă. Undeva, i-ați lăsat pe ceilalți să vină spre voi și să nu țină cont de ceea ce vă doriți. Dar nu țin cont de ceea ce vă doriți pentru că nu le-ați comunicat acest lucru. E cazul să le comunicați, spuneți-le lucrul ăsta, să nu aveți răbdare și la sfârșitul zilei să le reproșați că nu v-au ajutat deloc. Spuneți-le de la început. 

Horoscop VĂRSĂTOR 

Reapar unele subiecte în familie de care ați crezut că ați scăpat. Mama, tata, rudele, bunicii, toate reapar. Trebuie să discutați, să scrieți mesaje, să sunați. Trebuie să găsiți soluții. 

Horoscop PEȘTI

Mercur se va întoarce în casa a treia. Vă rog să aveți mare grijă, dacă aveți examene de susținut, să nu vă bazați pe anumite subiecte, să nu vă bazați pe anumite situații. Cu Mercur retrograd în casa a treia, aveți grijă la drumuri, la ce bilete de călătorie vă luați și bineînțeles, la mailurile pe care le trimiteți și telefoanele pe care le dați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel