Horoscop 23 februarie 2024. Zodiile afectate de intrarea lui Mercur în Pești / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de vineri, 23 februarie 2024.  

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Astăzi, Mercur să intre în Pești, tranzit care va dura până pe 10 martie. Trebuie să fim foarte atenți la dezinformare. Lui Mercur în Pești îi place mult să păcălească, să producă un grad crescut de confuzie, să ne bage într-o situație tulbure, în zona de escapism, de evadare. Acționează de cele mai multe ori într-un mod contradictoriu. Încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. Ce trebuie să reținem este că acest tranzit va fi nemaipomenit pentru iertare, empatie, toleranță și inspirație. 

Mâine urmează o Lună Plină în Fecioară, eveniment care va avea parte și de implicarea lui Saturn. 

Berbec

Astrele îți recomandă să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Ai nevoie de mai multă odihnă. 

Taur

Vei fi mai atent la semnalele primite. Cumva, vrei să lași inspirația să te ajute în procesul decizional. Poate ceri și un sfat de la apropiați. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur, guvernatorul tău, îți va oferi dorința de a comunica mai des cu persoanele importante din viața ta. 

Rac

Vei fi des pe drumuri. Ai de rezolvat numeroase chestiuni administrative. Astrele îți recomandă să nu te stresezi suplimentar pentru ce nu merită. 

Leu

Noul tranzit al lui Mercur te obligă să fii mai atent la negocieri, la modul în care cheltuiești banii, dar și la cum îți consumi celelalte resurse. 

Fecioară

Mercur intră în casa a șaptea, cea a relațiilor. Astrele îți recomandă să fii mai deschis cu partenerul și să comunici mai des cu el. 

Balanță

S-ar putea să vorbești prea mult și să acționezi prea puțin. O parte din tine este naivă și rămâne agățată de speranță. 

Scorpion

Începe un weekend foarte bun pentru romantism și generozitate. Astrele te invită să fii mai blând cu propria persoană. 

Săgetător

Discuțiile cu familia îți vor aduce o doză suplimentară de confuzie. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu luarea deciziilor. 

Capricorn

Noul tranzit al lui Mercur îți va prii cu siguranță. Vei deveni mai empatic și tolerant. Și înveți cum să îi asculți, nu doar să îi auzi pe cei dragi. 

Vărsător

Mintea ta se învârte în jurul bugetului personal. Te gândești la tot felul de strategii financiare. Există riscul să devii prea prăpăstios. 

Pești

Mercur intră în semnul tău. Până pe 10 martie, vei beneficia de o minte mai flexibilă, de idei bune, dar și de o intuiție puternică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel