Horoscop 22 martie 2024. O zodie se pregătește de schimbare: Vei începe să fii mai retras / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de vineri, 22 martie 2024.

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Soarele din Berbec se află într-un sextil de semn cu Pluto din Vărsător. Cuvinte cheie pentru acest aspect: schimbare, prospețime în gândire, curiozitate, alternative, dar și drumuri, multă comunicare, alianțe, parteneriate. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește de o schimbare. Vei resimți o epuizare pe plan social. Vei începe să fii mai retras. 

Taur

Venus se rupe de conjuncția cu Saturn, însă tu vei fi în continuare destul de taciturn și pesimist. Stai departe de conflicte!

Gemeni

Astrele îți recomandă să petreci mai mult timp în compania oamenilor dragi. Prietenii te vor ajuta să treci mai ușor peste clipele grele. 

Rac

Beneficiezi de încrederea șefilor și a colegilor. Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară situației financiare. 

Leu

Tu și partenerul de viață aveți nevoie de noi obiective. Dar și de încredere că le veți atinge. O zi bună pentru studiu. 

Fecioară

Dacă stai doar să te preocupi, nu rezolvi nimic. Și poate că nici nu este ziua cea mai bună pentru a trece la fapte. Răbdarea este cheia!

Balanță

Discuțiile cu partenerul te vor ajuta să îl cunoști mai bine. Încearcă să nu faci pe dezinteresatul în discuțiile cu colegii. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să îți găsești un proiect la serviciu în care să te implici cu drag. Chiar ai nevoie de provocări. 

Săgetător

Vei avea tendința de a evita responsabilitățile. Superficialitatea ta va fi trecută cu vedere de către colegi sau de oamenii dragi. 

Capricorn

Discuțiile cu familia despre problemele financiare te vor ajuta. Încearcă să îi asculți și pe alții, sigur vei afla informații utile. 

Vărsător

Mintea ta va fi destul de activă. Astrele îți recomandă să nu lași plictiseala să se instaleze. Ai nevoie de multe activități. 

Pești

Dacă în trecut ai făcut unele greșeli, nu este cazul să crezi că le vei repeta. Încearcă să fii mai blând cu tine și să te răsfeți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel