Horoscop 22 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Este o perioadă bună de romantism pentru unii dintre nativi
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Dimitri Kuliuk)
Sursă foto: Pexels (Dimitri Kuliuk)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus, guvernatorul vostru, trece în casa a noua și vă ajută să ieșiți dintr-un mic rahat. Dacă ați greșit la locul de muncă nu se supără lumea la fel de mult, dacă ați planificat ceva și nu vă iese nu vă supărați nici voi și nici oamenii din jurul vostru. Venus aflat în tranzit în Gemeni prin casa a noua mai atenuează din gravitatea anumitor situații. 

Horoscop SCORPION

Venus se duce în casa a opta și e un moment bun de vindecare pentru cei care treceți printr-o problemă amoroasă, e um moment bun pentru a vă apropia mai mult de partener, pentru a avea acces la intimitatea acestuia, ca să plonjați în lumea lui interioară. Cu Venus în casa a opta ar fi bine să vă faceți planuri din punct de vedere financiar împreună cu partenerul.

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus trece în casa a șaptea. Cu atâtea planete în casa a cincea, cei care sunt singuri ar trebui să iasă cu mulți oameni, să cunoască, să vadă ce le place și ce nu le place, ar trebui să meargă la petreceri, oriunde. Cei care sunt într-o relație, cu Venus acolo, pot încinge puțin spiritele, se pot lega de cealaltă persoană, sau, de ce nu, partenerul poate să fie mult mai implicat în relație ca până acum. 

Horoscop CAPRICORN

Venus tranzitează casa a șasea, ceea ce înseamnă muncă. Dar nu uitați că e vară și mai trebuie să faceți și alte lucruri pe lângă muncă. O să vă placă să vă ocupați foarte mult și de rutina voastră. Cu Venus în tranzit în casa a șasea, vă ajută colegii, nu trebuie să munciți în plus, nu trebuie să faceți ore suplimentare și aveți timp și pentru voi, să vă plătiți facturile, să mai mergeți la cumpărături. Lucrurile astea de zi cu zi vor merge altfel. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus tranzitează casa a cincea. Îl avem și pe Mercur acolo. Ce înseamnă asta? Începe o perioadă bună de romantism, începe o perioadă bună să ascultați muzică, să pictați, să desenați, să sculptați, să mergeți la tot felul de workshopuri, la ateliere, să vă îmbrăcați altfel, să fiți mai afectuoși sau relațiile cu copiii să se îmbunătățească. 

Horoscop PEȘTI

Venus va tranzita casa a patra și vă găsiți alinare în sânul familiei. Sau voi veți oferi alinare persoanelor dragi. Cu Venus în tranzit în casa a patra, indiferent că vă duceți în vacanță și stați la un hotel, aveți mare nevoie să găsiți camera aia de hotel pe placul vostru, așa că verificați din timp să aibă un tablou sau o perdea pe placul vostru, să vă simțiți altfel față de acasă. 

Susținere pentru o zodie. Bucurie mare în iunie și poate un alt loc de muncă

O zodie primește ajutorul de care are nevoie. „Bucurie mare, soarele intră în semnul vostru. Prindeți curaj! O să aveți energie. Programul vostru se va da peste cap. Vă întâlniți cu mulți oameni. Mercur rămâne în Casa 12, intră și Venus acolo. Susținere primiți, dar nu de la cine vă așteptați, dar important este că universul vă ajută și vă sprijină. Nu este cazul să vă supărați că nu vă ajută cei pe care i-ați ajutat. Important e că apare sprijin de undeva. (...) Poate ar fi bun un alt loc de muncă, un alt domeniu, un alt departament”, a spus Daniela Simulescu, astrolog, despre Rac și cei cu ascendent în această zodie. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel