Horoscop 22 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Stresul este numitorul comun al zilelor unui nativ
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)
Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Efectiv, ceilalți te provoacă, te înțeapă oricine, oricum. Și când stai la coadă la magazin, și când te duci să îți cumperi o înghețată, și când te duci prin parc. Te enervează unul, că face nu știu ce, te enervează unul că aleargă nu știu cum, te enervează terasa că nu are mai multe scaune sau că e prea multă gălăgie. Efectiv, oamenii din jurul tău sunt meniți să declanșeze ceva în tine. E vorba despre tine, nu e vorba despre ceilalți. 

Horoscop SCORPION

Mult stres, foarte mult stres, de fapt, ți-am zis, în ultimul timp, te vei confrunta. Indiferent de vârsta pe care o ai, de momentul în care te afli, de relația ta, e mult stres, legat de oamenii dragi, de muncă, e stres totul în viața ta. Vezi tu, stresul ar fi bun dacă ai zice ”ăsta e, care ar fi următorul meu pas. Ce e de făcut?”

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus va ieși din casa a șasea. Sunt curioasă dacă la locul de muncă au fost momente în care tu ți-ai ajutat colegii sau colegii te-au ajutat pe tine. Dacă nu, astăzi poate să fie o zi bună în care poți să faci o faptă bună pentru cineva de la locul de muncă, din mediul profesional. 

Horoscop CAPRICORN

Pentru tine, intrarea lui Venus de mâine în Gemeni o să te sprijine foarte mult. Vreau să discutăm puțin despre marcajul pe care îl ai în casa a patra, cu Jupiter, cu Marte. Dacă nu ai început să acorzi mai multă atenție locuinței tale, e cazul să o faci în mod conștient. Dacă îți spune cineva să cauți o revistă de decorațiuni, caută pe internet niște tutoriale, fă ceva pentru locul în care stai, pentru că de acolo îți iei seva și energia. De acolo pornești la drum. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vorbește astăzi. Astăzi nu sta! Sau scrie! Dacă nu vrei să spui lucrurilor în față, măcar scrie un mesaj. Este mai neasumat, dar asta este. Important este să spui, important e să nu lași să îți stea în gât, important e să declari, să spui informația, să n-o ții în tine. Nu face bine chestia asta, nici ție, nici celorlalți pe termen lung. 

Horoscop PEȘTI

V-am tot spus de cheltuieli, vă mai atrag atenția și astăzi, dar vedeți că Venus se pregătește să intre în casa a patra. Gândiți-vă voi, sincer, în ultimele zile, cum v-ați adresat celorlalți sau cum s-au adresat alții față de voi, dacă nu cumva, ați găsit undeva, un soi de cheie a succesului. Adică ”vorba dulce mult aduce” sau siguranța de sine ți-a adus multe daruri. Trebuie să stați să vă gândiți, oamenii ăia cum au vorbit cu mine, eu cum am vorbit cu ei, ce am învățat eu din comunicarea ultimelor săptămâni. 

Solstițiul de vară / intrarea Soarelui în semnul Racului

„Vom trece de la diversitatea Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța în absolut orice domeniu și să petrecem mai mult timp în preajma familiei.

Mai avem un trigon Venus din Taur cu Pluto din Capricorn. Un aspect care are și o parte bună, dar și una mai de temut. Te implici cu toată ființa într-o poveste de iubire, însă în același timp vei exagera orice moment în care partenerul nu este pe aceeași frecvență cu tine. Orice faci cu pasiune va aduce multe câștiguri”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, redactor șef Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel