Horoscop 22 iunie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi dezamăgită, la serviciu. Promisiuni uitate
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (olia danilevich)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (olia danilevich)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Săptămâna 20-26 iunie începe cu un sextil între Mercur și Jupiter, anunță astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. ”Dacă ai căutat o zi în care să-ți manifești o idee, în care să povestești un plan, în care să cauți alte idei, astfel încât proiectul tău să iasă, luni, 20 iunie, este acea zi, pentru că Mercur este în Gemeni și face acest sextil cu Jupiter în Berbec. Ești susținut, cu cât vei spune mai mult ceea ce vrei, cu atât vei găsi mai mult sprijin din partea celorlalți. Ideile tale vor prinde contur doar dacă le spui cu îndrăzneală, cu mult curaj, cu încredere.” transmite astrologul Daniela Simulescu.

Acesta este aspectul bun, dar tot astăzi, 20 iunie, avem un careu între Ceres și Chiron. ”Ceres are legătură cu modul în care ne hrănim o relație, dar are legătură și cu pierderea. (...) Ceres are legătură și cu furia și cu doliul, având foarte multe înțelesuri. (...) Chiron are legătură cu o rană a noastră. Acum, Chiron este în Berbec, iar Ceres este în Rac. Când acestea două fac un careu - un aspect tensionat, negativ- creează o tensiune interioară”, atenționează Daniela Simulescu. ”Chiron doare și fizic și emoțional, iar Ceres de preocupă mai mult decât trebuie” mai spune astrologul. Primii vizați sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Balanță, Rac și Capricorn, care vor simți o frică excesivă.

BERBEC

Eşti destul de agitat. Ţi-ar prii să fii puţin mai atent, astăzi, la cheltuieli. Nu îţi pierde capul după vreo cheltuială că nu este bine.

TAUR

Dacă nu ai făcut ceva pentru tine până acum, poţi profita de ziua de astăzi. 

GEMENI

Dacă ştii că trebuie să mergi la un eveniment şi nu ţi-ai pregătit garderoba, ar fi bine să o faci. Fă-ţi planurile de astăzi.

RAC

Dacă, de exemplu, în ultima lună ai petrecut cu mai mulţi prieteni decât era cazul, ar fi bine să încerci să faci curăţenie. Nu vei mai putea să te vezi cu toţi, nu vei mai avea putere.

LEU

Au fost nişte promisiuni pe plan profesional. Unele s-au întâmplat, altele nu s-au întâmplat. Acceptă, uită, treci peste.

FECIOARĂ 

Cei care îşi caută un loc de muncă vor primi o recomandare, vor primi un sprijin. Cei care s-au implicat foarte mult într-un proiect vor fi apreciaţi şi lăudaţi. S-ar putea să te agiţi mai mult decât este cazul pentru un zvon. Evită, astăzi, să dai crezare unui zvon până nu ai dovezi palpabile.

Previziunile complete pentru toate zodii, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel