Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 22 februarie 2023. Daniela Simulescu: Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate, dar și soluții inventive

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de miercuri, 22 februarie 2023.  

Horoscopul zilei va fi difuzat astăzi, 22 februarie 2023, începând cu ora 09.00, pe Facebook și Youtube DC News și DC News TV.

Mercur din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur și un trigon cu Marte din Gemeni. 

Să nu vă faceți așteptări legate de modul în care ceilalți primesc informațiile voastre. Ce-i drept, putem comunica și într-un fel mai năstrușnic, greu de înțeles, dar în același timp vom și șoca oamenii din jurul nostru. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Iar trigonul dintre Mercur și Marte ne poate ajuta să avem mult curaj atunci când comunicăm ideile.

Berbec

Este important să comunici astăzi. Dar ai grijă! Oamenii din jur nu vor înțelege repede ceea ce vrei tu să transmiți. 

Taur

Discuțiile cu șefii vor fi destul de tensionate. Ai face bine să eviți luarea unor decizii. O zi bună pentru cheltuieli asumate. 

Gemeni

Beneficiezi de unele discuții din care vei învăța o mulțime de lucruri folositoare. În plus, ai curaj să îți pui ideile în aplicare. 

Rac

Treci de la o extremă la alta. Și din această cauză, vei avea un consum emoțional uimitor. Oamenii te vor înțelege greu. 

Leu

Tu și partenerul priviți diferit o situație. Astrele vă recomandă să apelați la o persoană obiectivă care să vă ajute în acest sens. 

Fecioară

Te dezici prea repede de unii colegi. Astrele îți recomandă să le acorzi mai mult timp și să încerci să îi înțelegi. 

Balanță

Ești mai egoist astăzi. Îți va fi greu să te raportezi la ceilalți. Vrei să fii auzit, ascultat și respectat. 

Scorpion

Familia te ridică, dar te și coboară! Cert este un lucru: nimic nu este stabil astăzi! Și nu căuta vinovați că nu îi vei găsi!

Săgetător

Unde dai și unde crapă! Asta va fi tema zilei! Astrele îți recomandă să fii pregătit de tot felul de reacții în urma unor replici. 

Capricorn

Vei avea tendința de a cheltui la nervi. Poate găsești pe cineva care să te sfătuiască. Colaborarea cu colegii va fi una bună. 

Vărsător

Ai idei trasnite! Unii apropiați le vor îmbrățișa, alții vor lupta împotriva lor. Stilul tău personal va fi destul de șocant. 

Pești

Una este intuiția, alta este dorința ta de a găsi unele semne. Va trebui să faci diferența. Altfel, te poți păcăli ușor. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel